aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Το ίδιο έργο σε επανάληψη 20 μήνες μετά

Απόλλων: Το ίδιο έργο σε επανάληψη 20 μήνες μετά

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Είναι κοινώς παραδεκτό ότι ο Απόλλων δεν άξιζε τέτοια βαριά ήττα στην Ολλανδία από την Αϊντχόφεν (0-3), στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «γαλάζιοι» παρουσίασαν ένα αρκετά καλό αγωνιστικό πρόσωπο, όμως πλήρωσαν στο έπακρο τα τρία λάθη που έκαναν και δέχθηκαν ισάριθμα γκολ.

Το παιχνίδι στο Στάδιο «Φίλιπς» θύμισε λίγο πολύ εκείνο της λεμεσιανής ομάδας κόντρα στην Έβερτον στο ΓΣΠ, την σεζόν 2017-18, στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι και το τελευταίο χρονικά ματς που ο Απόλλων έχει δεχθεί τρία γκολ χωρίς να σκοράρει. Και σε εκείνη την αναμέτρηση οι «γαλάζιοι» του Σωφρόνη Αυγουστή είχαν δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες από την αντίπαλό τους για να σκοράρουν πρώτοι, όμως τα «ζαχαρωτά» -όπως χθες και οι «αγρότες», ήταν αποτελεσματικοί και πέτυχαν τρία γκολ.

Δύο στις πρώτες τους καλές στιγμές εντός εστίας με τον Λούκμαν (21’, 28’) και άλλη μια στο φινάλε με τον Βλάσιτς (87’). Η διαφορά τότε  είναι πως ο Απόλλων ήταν βαθμολογικά αδιάφορος και έπαιζε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενώ χθες προσπαθούσε να αποσπάσει ένα σκορ που θα του επέτρεπε να ελπίζει ενόψει του επαναληπτικού. Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε και τα πράματα σε μια εβδομάδα φαντάζουν τυπικής διαδικασίας, κυρίως εάν οι Ολλανδοί σκοράρουν έστω και μια φορά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ