aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Το… φάντασμα Μάγκλιτσα, ο Σελάγια και οι μετεγγραφικοί στόχοι

Απόλλων: Το… φάντασμα Μάγκλιτσα, ο Σελάγια και οι μετεγγραφικοί στόχοι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το μόνο που δεν θέλουν στην παρούσα φάση στον Απόλλωνα, είναι να αποσυντονιστούν. Έχουν μπροστά τους σημαντικά παιχνίδια, αλλά στη μέση είναι και η μεταγραφική περίοδος. Οι κυανόλευκοι έχουν προχωρήσει  στην ανακοίνωση της συμφωνίας με τον 26χρονο Ρουμάνο Φλορεντίν Ματέι, όμως υπάρχουν και άλλα θέματα που τους απασχολούν. Θα συνεχίσουν το ψάξιμο για ένα επιθετικό, ενώ καλούνται να χειριστούν και τα θέματα όσων παικτών θα αποχωρήσουν. Ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, είπε αρχικά όχι στην μετακίνηση του Βαχίντ Σελίμοβιτς, όταν ο ποδοσφαιριστής ενημέρωσε την διοίκηση για το ενδιαφέρον άλλης ομάδας από το εξωτερικό.

Εξελίξεις προκύπτουν στον Απόλλωνα και σε ότι αφορά τον Εμίλιο Σελάγια. Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας επανήλθε με νέα βελτιωμένη προσφορά στον Αργεντινό επιθετικό στον οποίο προσφέρει συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο με συνολικές απολαβές που ξεπερνούν τα 700.000 ευρώ. Η προσφορά της ομάδας από την Σαουδική Αραβία ικανοποιεί τον Απόλλωνα και εκτός απρόοπτου το deal θα ολοκληρωθεί μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Σελάγια έχει πετύχει 7 γκολ στο πρωτάθλημα, η προσφορά του, είναι τεράστια.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Κοιτάζει Μπένσοπ ο Σωφρόνης, βελτιωμένη πρόταση σε Σελάγια

Η πρόταση πάντως στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, είναι άκρως δελεαστική, ενώ το γεγονός, ότι αυτή η ευκαιρία για μια καλή μεταγραφή, θα είναι πιθανότατα η τελευταία στην καριέρα του (είναι στα 33 του), τον κάνει να το σκέφτεται, όμως όλα εξαρτώνται από την οριστική απόφαση του Απόλλωνα. Πέρσι με τη λήξη της μετεγγραφικής περιόδου, είχε προκύψει η μετεγγραφή του Άντον Μαγκλίτσα, ο οποίος αποχώρησε, με τον Απόλλωνα να εισπράττει μεν καλά λεφτά, από την άλλη όμως στερήθηκε τις υπηρεσίες του καλύτερου επιθετικού του. Στον Απόλλωνα συνδέουν τώρα την πιθανή αποχώρηση του Σελάγια με την φυγή του Μαγκλίτσα και τις συνέπειες που είχε.

Σε περίπτωση πάντως, που ο Σελάγια αποχωρήσει, θα πρέπει να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Ψηλά στην λίστα είναι το όνομα του Νόλαν Ρου, με τον οποίο ο Απόλλων βρίσκεται σε επαφές το τελευταίο διάστημα. Παίκτης που έχει τα χαρακτηριστικά του Εμίλιο Σελάγια, καθώς είναι φορ περιοχής. Στα 31 του χρόνια δεν έχει βγει ποτέ από την Γαλλία, με την Σεντ Ετίεν και την Λιλ να περνάει τα καλύτερα χρόνια  της καριέρας του. Μάλιστα, το 2012 η Λιλ πλήρωσε 4 εκατομμύρια στην Μπρεστ για να τον κάνει δικό της. Αυτή τη στιγμή ο Νόλαν Ρου αγωνίζεται με τα χρώματα της Γκινγκάμπ, με την οποία φέτος έχει σκοράρει δυο τέρματα. Πέραν από τον Γάλλο, υπάρχουν κι άλλοι παίκτες στα υπόψη, αλλά ο Ρου είναι στην κορυφή της λίστας.

Μία περίπτωση που προτάθηκε και αξιολογείται έντονα από τον Σωφρόνη Αυγουστή σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή του «Active» (107.4 & 102.5) «Τα Λέμε όλα» είναι αυτή του Τσάρλισον Μπένσοπ. Ο 30χρονος επιθετικός από το Κουρασάο αγωνίζεται στην Κρόνιγκερ, με την οποία έπαιξε σε 17 αγώνες και πέτυχε τρία γκολ. Στο παρελθόν έπαιξε σε Αλκμάαρ, Μπρεστ και Αννόβερο. Τις επόμενες μέρες θα διαφανεί κατά πόσο η περίπτωση του Μπένσοπ θα απασχολήσει πιο έντονα τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ