aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Το επόμενο βήμα του Ματίας Σπόλιαριτς

Απόλλων: Το επόμενο βήμα του Ματίας Σπόλιαριτς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το επόμενο βήμα του Ματίας Σπόλιαριτς, είναι η καθιέρωσή του στον Απόλλωνα! Ο νεαρός μέσος πήρε άριστα στην τρέχουσα περίοδο με τη φανέλα της Αλκής και το μόνο που έχει να κάνει, είναι να τη βοηθήσει και σήμερα, στον αγώνα με την Ένωση, να παραμείνει στην Κατηγορία.

Aπ’ εκεί και πέρα αυτό που έχει στο μυαλό του είναι να επιστρέψει στον Απόλλωνα και να βάλει τα δυνατά του, στην προετοιμασία για να κερδίσει μια θέση στην ομάδα που θα ετοιμάσει ο Σωφρόνης Αυγουστή. Αναδείχθηκε καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής από την ΚΟΠ, ενώ συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα του ΠΑΣΠ, στο φινάλε μιας σεζόν όπου είχε 29 συμμετοχές και 8 γκολ, με τη φανέλα της Αλκής, ενώ προηγήθηκε και η κλήση του στην Εθνική Ανδρών και το ντεμπούτο του στον αγώνα με το Βέλγιο.

Από την παρουσία του στην Αλκή κέρδισε πολλά και πλέον είναι έτοιμος να γράψει τη δική του ιστορία. Κουβαλά ένα βαρύ όνομα, ωστόσο ο ίδιος αποτελεί μια ξεχωριστή προσωπικότητα. Βέβαια, όσοι γνωρίζουν πολύ καλά τον πατέρα Μιλένκο Σπόλιαριτς, ξέρουν πως ο Ματίας του μοιάζει πολύ σε όλες τις κινήσεις, τις ενέργειες με την μπάλα ή χωρίς αυτή. Στον Απόλλωνα θα βρει και τον αδελφό του Ντανίλο και δεν θα είναι έκπληξη τα δύο αδέλφια να περιλαμβάνονται στις βασικές επιλογές για τη νέα περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ