aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Το εννιάμερο της κρίσης

Απόλλων: Το εννιάμερο της κρίσης

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι δύο κινήσεις του Σωφρόνη Αυγουστή στο ματς με τη Δόξα, η είσοδος του Παπουλή και η μετακίνηση του Περέιρα στον άξονα έδωσαν ώθηση στον Απόλλωνα, όμως παρά την πίεση που άσκησε δεν ήλθε η ανατροπή. Η πρώτη απώλεια, είναι και ένα μήνυμα, πως δεν μπορεί να έχει πάντα την ίδια απόδοση η ομάδα. Δεν ήταν τόσο καλός και σε άλλους αγώνες, αλλά με την ποιότητά του έβρισκε τον τρόπο να παίρνει τη νίκη.

Και τώρα, αυτό που μένει, είναι να ανασυντάξει τις δυνάμεις του και να ετοιμαστεί κατάλληλα, για τις αναμετρήσεις με την Ανόρθωση, την Άιντραχτ και την ΑΕΛ. Οι κυανόλευκοι σε διάστημα εννέα ημερών καλούνται να δώσουν τρία σημαντικά παιχνίδια, στα οποία θα πρέπει να παρουσιαστούν φρέσκοι από κάθε άποψη.

Με δεδομένη την απουσία του Σατσέτι, κόντρα στην Ανόρθωση στο χώρο της μεσαίας γραμμής, θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι οι Μάρκοβιτς, Περέιρα και Παπουλής. Οι δύο πρώτοι  σαν ανασταλτικοί και ο τρίτος σε ρόλο οργανωτή. Από αυτούς που περιμένουν περισσότερα στον Απόλλωνα, τώρα που «σφίγγει» το πρόγραμμα, είναι ο Σκέμπρι και ο Σελάγια.

Οι δύο έμπειροι επιθετικοί, καλούνται να σηκώσουν το βάρος στην επίθεση και να βοηθήσουν στο σκοράρισμα. Τα ίδια ισχύουν για τον Σαρδινέρο, που προχθές μπήκε αλλαγή και έδειξε πως μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στην επίθεση. Ο Ισπανός δεν αγωνίστηκε στα τελευταία παιχνίδια, αλλά με τη Δόξα εμφανίστηκε πολύ δραστήριος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ