aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Το… έκοψε για τον πανάκριβο Γκάμα

Απόλλων: Το… έκοψε για τον πανάκριβο Γκάμα

Πριν από λίγες ημέρες γράφτηκε ότι ο Μπρούνο Γκάμα, ο εκ των καλύτερων ποδοσφαιριστών του Άρη Θεσσαλονίκης κατά τη φετινή σεζόν, είναι στο… ραντάρ του Απόλλωνα. Η ιστοσελίδα μας είχε κάνει αναφορά ότι στη διερευνητική επαφή που έγινε προ ημερών από πλευράς «κυανόλευκων», φάνηκε πως πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολη (και ακριβή) επιλογή και είναι σχεδόν απίθανο να γίνει μια τέτοια μετεγγραφή.

Αυτό ήρθε να επιβεβαιώσει και ο εκπρόσωπος Τύπου της λεμεσιανής ομάδας Φανούριος Κωνσταντίνου με δηλώσεις του στον Active 107.4 & 102.5 και στην εκπομπή «Βάλε Ένα Γκολ»: «Ο Γκάμα είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος προέρχεται από μια μεγάλη χρονιά με τον Άρη. Διαθέτει πλούσιο βιογραφικό, τεράστιες οικονομικές απολαβές, θεωρώ δυσανάλογες για το μέγεθος της Κύπρου. Στην Ελλάδα γράφουν ότι θέλει 350.000 ευρώ και μάλιστα καθαρές, άρα αν λάβουμε και τη ψηλή φορολογία στην Ελλάδα τότε ξεφεύγει η κατάσταση. Δεν υπάρχει οποιοδήποτε θέμα από εμάς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ