aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Το δίλημμα του Πετράκη και οι αλλαγές στο πλάνο

Απόλλων: Το δίλημμα του Πετράκη και οι αλλαγές στο πλάνο

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Η ενδεκάδα του Απόλλωνα στον αγώνα με την Ανόρθωση ίσως να προδιαγράφει το τι θα ακολουθήσει στο ντέρμπι με την ΑΕΛ. Ο Γιάννης Πετράκης με άλλο πλάνο ξεκίνησε τον αγώνα και με άλλο πλάνο τον ολοκλήρωσε αφού αναγκάστηκε να κάνει αλλαγές από τη στιγμή που δέχτηκε την κόκκινη κάρτα ο Γκεριέ.

Στην αναμέτρηση με την «Κυρία», ο προπονητής της λεμεσιανής ομάδας μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα χρησιμοποίησε μαζί στο αρχικό σχήμα τους Μπακαλί Νταμπό και Νικολά Ντιγκινί. Φυσικά, για να συμβεί αυτό, χρειάστηκε να μείνει εκτός δράσης ο Γιάννης Γιαννιώτας που ολόκληρη την εβδομάδα δεν ακολούθησε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Στον αγώνα με την ΑΕΛ θα είναι στη διάθεση του προπονητή του ο Γιαννώτας και φυσικά εδώ μπαίνει το ερωτηματικό εάν θα τον επιλέξει ή εάν θα ξεκινήσει και πάλι με τον Νταμπό. Όποιος από τους δύο επιλεγεί θα πλαισιώσει τους άλλους δύο στην επίθεση, που θα είναι οι Πίττας και Ντιγκινί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ