aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Το δίδυμο που δεν «σπάει» και η αχίλλειος πτέρνα

Απόλλων: Το δίδυμο που δεν «σπάει» και η αχίλλειος πτέρνα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο δεν σπάει. Οι έμπειροι Ρομπέρζ και Γιούστε θα είναι και στη νέα σεζόν στις επάλξεις. Με αυτούς θα πορευτούν και του χρόνου οι κυανόλευκοι στο κέντρο της οπισθοφυλακής. Το πιθανότερο είναι πως θα πλαισιώνονται από τους Σελίμοβιτς, Καρώ και τον άλλον  έναν που θα προστεθεί στο ρόστερ. Η ατυχία που ταλαιπώρησε τον Γιούστε, όταν δηλαδή τραυματίστηκε σοβαρά, είχε αντίκτυπο στην ομάδα, καθώς υποχρεώθηκε η τεχνική ηγεσία να μετακινήσει στην άμυνα τον Κυριάκου.

Η σεζόν που τελειώνει με τον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα δημιούργησε πολλά προβλήματα. Σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές τραυματίστηκαν και έχασαν πολλούς αγώνες. Η κατάσταση έγινε πιο τραγική από τον Ιανουάριο και μετά. Κόστισε βαθμούς, την απώλεια της πρώτης θέσης και τον αποκλεισμό από το κύπελλο. Αστάθμητοι παράγοντες αποδυνάμωσαν τον Απόλλωνα, οπότε είναι επιβαλλόμενες οι πολλές και ποιοτικές προσθήκες τη θερινή μετεγγραφική περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ