aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Τίποτα δεν είναι τυχαίο όταν επαναλαμβάνεται

Απόλλων: Τίποτα δεν είναι τυχαίο όταν επαναλαμβάνεται

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων τρόμαξε και τους Γάλλους! Οι κυανόλευκοι πήραν με το σπαθί τους τον πρώτο τους βαθμό στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και παρουσιάζονται ικανοί να βάλουν δύσκολα απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Η ομάδα του Αυγουστή βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά, αλλά δεν τα έβαλε κάτω. Στο 74’ ο Μάρκοβιτς και στο 90’ ο Σελάγια είδαν δίχτυα και άφησαν στα κρύα του λουτρού τη Μαρσέιγ.

Δεν υπάρχουν συμπτώσεις στο ποδόσφαιρο, απλώς ο Απόλλων έχει ξεφύγει από τα δεδομένα της Κύπρου, βλέπει όλους τους αντιπάλους στα μάτια και καμιά επιτυχία του δεν είναι τυχαία. Το απέδειξε με τη Βασιλεία στο «Ολίμπικο» θα μπορούσε να έπαιρνε την ισοπαλία. Προχθές, παρότι αιφνιδιάστηκε από τους Γάλλους, κατάφερε να φθάσει στο 2-2 και να δείξει πως και φέτος έχει αρκετή ποιότητα για να φθάσει ακόμη πιο μακριά. Ο βαθμός που κέρδισε του ανοίγει την όρεξη, για να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για την έκπληξη στον 8ο όμιλο, όμως για την ώρα κρατούν την εμφάνιση και σκέφτονται την Ομόνοια.

Ο Απόλλων ήταν εξαιρετικά παρατεταγμένος στον αγωνιστικό χώρο και τα δύο γκολ που δέχτηκε, ήταν από φάσεις που δημιουργήθηκαν από έλλειψη συγκέντρωσης. Η είσοδος του Παπουλή στο παιχνίδι αλλά και η κίνηση του Αυγουστή να «γεμίσει» την αντίπαλη περιοχή με δύο κλασικούς φορ, Ζελάγια και Μάγκλιτσα, έφεραν αποτέλεσμα. Ο Μάρκοβιτς έσυρε πρώτος το χορό, μειώνοντας στο 74’, ενώ από εκεί και πέρα ήταν ζήτημα χρόνου και αξιοποίησης των ευκαιριών για να ισοφαρίσει ο Απόλλων, κάτι που έγινε στο 90’ με τον Σελάγια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ