aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Την «πάτησε» ξανά και το γνωρίζει...

Απόλλων: Την «πάτησε» ξανά και το γνωρίζει…

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Ο Απόλλων είναι το μεγάλο φαβορί στην αυριανή αναμέτρηση με αντίπαλο την Καρμιώτισσα στο Τσίρειο. Τον τίτλο του φαβορί οι γαλάζιοι θα θελήσουν να τον επιβεβαιώσουν μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και να αποδείξουν ότι έχουν διαφορά δυναμικότητας από τον αντίπαλό τους, κατακτώντας τους τρεις βαθμούς.

Το πρόσφατο παρελθόν για τους γαλάζιους λέει ότι αυτά τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που σε τέτοιες αναμετρήσεις ο Απόλλων την «πάτησε». Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο αγώνας της πρώτης αγωνιστικής με τη Δόξα στο Τσίρειο, εκεί που ο Απόλλων ήταν το φαβορί αλλά δεν κατάφερε να νικήσει μένοντας στην ισοπαλία.

Ένα ακόμα παιχνίδι στο οποίο λίγο έλειψε ο Απόλλων να χάσει βαθμούς ήταν αυτό με τον Εθνικό Άχνας, εκεί όπου έφθασε στην επιτυχία αλλά δεν ικανοποίησε με την παρουσία του και αγχώθηκε ώς ένα βαθμό, κάτι που δεν άρεσε στους φίλους της ομάδας. Στην περσινή περίοδο θα βρούμε και άλλα παραδείγματα, αλλά ας μείνουμε στη φετινή περίοδο. Το πάθημα στον Απόλλωνα θέλουν να δείξουν αύριο ότι τους έγινε μάθημα και να φθάσουν όσο πιο άνετα μπορούν στη νίκη.

Είναι γεγονός πως, αν εξαιρέσει κανείς τον αγώνα με τη Δόξα στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, οι γαλάζιοι βγάζουν ένα πιο καλό και σοβαρό πρόσωπο. Όχι με τόσο καλή απόδοση, η ομάδα του Αυγουστή κατάφερε να πάρει τη νίκη στο Μακάρειο αλλά και με τον Ερμή, εκεί που παραδοσιακά αντιμετώπιζε δυσκολίες, πέρασε με «εξάρα» έχοντας και πολύ καλή απόδοση.

Μέχρι και χθες ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν είχε αποφασίσει αν θα έδινε χρόνο συμμετοχής στον Νταμπό αφού προέρχεται από μεγάλο διάστημα αποχής. Η διακοπή που ακολουθεί λόγω υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων δίνει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία στον Κύπριο τεχνικό να προετοιμάσει ακόμα καλύτερα τον Γάλλο επιθετικό για τη συνέχεια των επίσημων υποχρεώσεων.

Από την άλλη, ο τεχνικός των γαλάζιων, με αφορμή και τη συμμετοχή του Μάρκοβιτς στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, έχει για ακόμη μια φορά επιβεβαιώσει πως μπορεί να εμπιστευτεί οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή ανήκει στο ρόστερ της ομάδας. Για να δώσει ο Αυγουστή σε ποδοσφαιριστή θέση στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας σημαίνει πως του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και το γεγονός ότι ίσως να μην έχει πάρει χρόνο ακόμα δεν σημαίνει πως τον έχει σε δεύτερη μοίρα. Απλώς όλοι θα πρέπει να περιμένουν να πάρουν την ευκαιρία τους όταν το κρίνει ο προπονητής τους.

H προϊστορία του Απόλλωνα με την Καρμιώτισσα είναι υπέρ των γαλάζιων αφού σε τέσσερα παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, μετρούν ισάριθμες νίκες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ