aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Τι ισχύει με Μπένσοπ, Ενσούε και Σατσέτι

Απόλλων: Τι ισχύει με Μπένσοπ, Ενσούε και Σατσέτι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Επί της παρούσης, το μόνο σίγουρο στον Απόλλωνα όσον αφορά στους Τσάρλισον Μπένσοπ, Εμίλιο Ενσούε και Εστέβαν Σατσέτι είναι πως, όσο καθυστερούν να δώσουν την τελική τους απάντηση στην πρόταση που έγινε για αναπροσαρμογή συμβολαίου τόσο περισσότερο μειώνονται οι πιθανότητες παραμονής τους.

Παρά το γεγονός ότι παρουσιάζονται πιο διαλλακτικοί, οι διεργασίες για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ «τρέχουν», οπότε η θέση τους γίνεται αυτομάτως πιο επισφαλής. Η αλήθεια για τον Τσάρλισον Μπένσοπ είναι πως δεν απάντησε αρνητικά στην πρόταση για μείωση των αποδοχών. Ζήτησε χρόνο, θα τα πει με την Πολωνή σύζυγό του και σύντομα θα κοινοποιήσει την απόφασή του.

Στον Απόλλωνα είναι προσεχτικοί στο τι αφήνουν να διαρρεύσει, αφού πρόκειται για παίκτες που έχουν προσφέρει, χωρίς με αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει πρόθεση να τους περιμένουν για αρκετό καιρό. Οι σκέψεις για απόκτηση μέσου και αμυντικού, μόνο τυχαίες δεν είναι άλλωστε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ