aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Θυμωμένοι από την απαξίωση στο Κολόσσι

Απόλλων: Θυμωμένοι από την απαξίωση στο Κολόσσι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Για τον Απόλλωνα, ο στόχος είναι αδιαπραγμάτευτος και το ξεκαθάρισε ο Σωφρόνης Αυγουστή στην προχθεσινή συνέντευξη Τύπου: Η ομάδα του θα επανέλθει πιο πεισμωμένη στο αυριανό παιχνίδι με την Ένωση. Μετά την ήττα που δέχθηκε στο λεμεσιανό ντέρμπι, η άμεση επιδίωξη όλων είναι να επανέλθουν στις νίκες και οι λόγοι είναι πολλοί.

Κατ’ αρχάς ο Απόλλων είναι η μοναδική ομάδα από τους πρωτοπόρους που έχει παιχνίδι λιγότερο -αυτό με την Πάφος FC- την ερχόμενη Τετάρτη, το οποίο αν βάλουμε στη θετική εξίσωση, μέσα σε τέσσερις μέρες θα είναι σε θέση να πάρει έξι βαθμούς και να πάει στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία, την επόμενη αγωνιστική με την καλύτερη ψυχολογία. Μέσα σε μία εβδομάδα, οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα καλούνται να παρουσιαστούν σε άριστη κατάσταση, έτσι ώστε με ένα νέο σερί να πλησιάσουν τους δύο πρωτοπόρους.

Ο Φεβρουάριος είναι σημαντικός και το ζητούμενο πλέον είναι, μέσα από τα παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα της Λεμεσού, να ψαλιδίσει τη διαφορά και να μπει στους αγώνες των πλέι οφ με θετικές ενδείξεις, ως προς τη διεκδίκηση του τίτλου. Η τοποθέτηση του προπονητή του Απόλλωνα πως το χαμένο παιχνίδι με την ΑΕΛ δεν θα τους πάρει πίσω θα πρέπει να αποδειχθεί στην πράξη. Άλλωστε κάθε απώλεια από εδώ και πέρα θα είναι σημαντική και θα επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την πορεία τους. Οι κυανόλευκοι παρουσίασαν μια πολύ καλή εικόνα το τελευταίο δίμηνο και αν επανέλθουν στις νίκες άμεσα, θα κλείσει χωρίς συνέπειες το κεφάλαιο της ήττας από την ΑΕΛ.

Στο Κολόσσι, όπως μαθαίνουμε, αλλά και από τις δηλώσεις του Κύπριου προπονητή, είναι θυμωμένοι από την απαξίωση που δέχθηκαν τις τελευταίες μέρες. Οι ποδοσφαιριστές έκαναν μια φοβερή αντεπίθεση εξασφαλίζοντας τους βαθμούς που τους έφεραν σε θέση διεκδικητή.

Η ήττα στο ντέρμπι  δεν θα τους επηρεάσει και μεταξύ τους έχουν συζητήσει πως θα «μιλήσουν» με αποδείξεις στο γήπεδο. Είναι γεγονός πως τρία-τέσσερα βασικά στελέχη δεν ανταποκρίθηκαν, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα επανέλθουν. Γι’ αυτό και αύριο, ο μοναδικός στόχος θα είναι να επανέλθουν στις νίκες και να ξαναμπούν στη λεωφόρο των επιτυχιών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ