aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Θέμα χρόνου ο νέος τεχνικός

Απόλλων: Θέμα χρόνου ο νέος τεχνικός

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Από τον Απόλλωνα δεν βγαίνει κουβέντα για τα θέματα προγραμματισμού αλλά είναι γεγονός πως όλα είναι σε εξέλιξη. Τρέχουν παράλληλα πολλά θέματα που αφορούν στη νέα περίοδο. Γίνεται αναζήτηση προπονητή και συνεργατών αλλά και ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν την ομάδα τη νέα περίοδο.

Αυτό που καίει είναι το θέμα του προπονητή και λογικά θα κλείσει πρώτο. Ο Νίκος Κίρζης έχει καθημερινά συναντήσεις με στενούς του συνεργάτες έτσι ώστε να πάρουν και την πιο σωστή απόφαση για την επιλογή του προπονητή. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι έχει δημιουργηθεί μικρή λίστα από υποψήφιους προπονητές από τους οποίους θα αποφασίσει ο Νίκος Κίρζης για τον εκλεκτό. Όλα δείχνουν πως είναι θέμα χρόνου να υπάρξει κατάληξη και να ανακοινωθεί από τον Απόλλωνα ο νέος τεχνικός ηγέτης, αφού οι συζητήσεις φτάνουν στο τέλος. Είναι γεγονός πως ο κ. Κίρζης έχει αναλάβει προσωπικά το όλο θέμα και αυτό που θέλει είναι να καταλήξει σε προπονητή που θα μπορεί να εμπνεύσει τους οπαδούς των κυανόλευκων.

Απ’ εκεί και πέρα, υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν παρελθόν από τον Απόλλωνα αφού η πόρτα εξόδου δεν έχει κλείσει. Σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνεται και το όνομα του Ζοάο Πέδρο, ο οποίος ακόμα είναι στον «αέρα», αλλά και κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, όπως για παράδειγμα ο Μάρκοβιτς.

Παράλληλα, η διοίκηση του Απόλλωνα θα προσπαθήσει να μπολιάσει την ομάδα με νέο αίμα. Ο πρόεδρος, σε συνεργασία με τον προπονητή, θα προσπαθήσει να στελεχώσει την ομάδα και για το παρόν αλλά και για το μέλλον και σε αυτή του την προσπάθεια περιλαμβάνονται επιλογές από την κυπριακή αγορά. Ο Απόλλων έκανε μια πρώτη επαφή για να αποκτήσει τον Στέλιο Ανδρέου από τον Ολυμπιακό, πριν από τον τελικό του Κυπέλλου, όπως αποκάλυψε ο Πέτρος Σάββα στον «Active», χωρίς όμως να υπάρξει και συνέχεια. Αυτό που ανέφερε χαρακτηριστικά το διοικητικό στέλεχος των μαυροπράσινων είναι ότι η επαφή που έγινε ανάμεσα στις δυο πλευρές αφορούσε για ελευθέρα μετεγγραφή, χωρίς όμως να υπάρξει συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ