aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Θέλουν να το ξανακάνουν εν μέσω προβληματισμού

Απόλλων: Θέλουν να το ξανακάνουν εν μέσω προβληματισμού

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το έχουν ξανακάνει στον Απόλλωνα, θέλουν να το κάνουν και τώρα. Βρέθηκαν και άλλες φορές ενώπιον δυσκολιών, όμως δεν κατέθεσαν τα όπλα. Οι τέσσερις ήττες που δέχθηκαν δημιούργησαν προβληματισμό, όμως είναι αποφασισμένοι να σηκώσουν μανίκια και να αναθερμάνουν τις πιθανότητές τους για διάκριση. Οι κυανόλευκοι καλούνται να κάνουν μια νέα αρχή σήμερα, στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Εθνικό (17.00).

Να επιστρέψουν στις νίκες μετά τις τελευταίες στείρες αγωνιστικές και να βάλουν νέες βάσεις νικηφόρας διαδρομής. Ο στόχος τους, παράλληλα, είναι να βάλουν και γερά θεμέλια για να περάσουν στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Επικρατεί μια μουρμούρα και μια δικαιολογημένη ανησυχία, διότι πριν από ένα μήνα τίποτε δεν προδίκαζε αυτές τις σερί αποτυχίες. Ήδη, η διαφορά αυξήθηκε στους 11 βαθμούς από την πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα Ανόρθωση, βλέπουν την πλάτη της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ, ενώ η ΑΕΚ είναι στο -1 από την τέταρτη θέση, εκεί όπου βρίσκεται τώρα ο Απόλλων.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Η πικρή αλήθεια…

Οι κυανόλευκοι θα κυνηγήσουν μια θέση που θα τους οδηγήσει στην Ευρώπη, μέσω του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Ρεαλιστικά, ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος  είναι απομακρυσμένος, όχι όμως και το να βρεθεί πάλι στην Ευρώπη. Ο Σωφρόνης Αυγουστή κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να συμμαζέψει την ομάδα του. Να πάει σήμερα με την καλύτερη διάθεση για να κερδίσει τον Εθνικό και το Σάββατο να επιστρέψει και στις νίκες στο πρωτάθλημα. Έχασε ό,τι έχασε με τον ΑΠΟΕΛ, όμως δεν ήταν αυτές οι δυνατότητες που περίμεναν οι φίλοι του. Βέβαια πριν κοιτάξουν πιο μακριά, όπως επισημαίνουν και οι φίλοι του, επιβάλλεται να κερδίσουν σήμερα το απόγευμα τον Εθνικό.

Τη θέση του Μολ κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Δημητρίου, ενώ από τον αγώνα θα απουσιάζει ο Παπουλής, που είναι στην Αθήνα για προσωπικά του θέματα. Εκτός πλάνων σε ακόμη ένα παιχνίδι θα είναι ο Μάρκοβιτς και ο Γκακπέ και λόγω καρτών ο Σάλαϊ. Έτσι, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η ενδεκάδα του Απόλλωνα στο σημερινό παιχνίδι θα αποτελείται από τους Δημητρίου, Ενσούε, Γιούστε, Σελίμοβιτς, Πέδρο, Αγκίρε, Σατσέτι, Ντένιτς, Χ. Κυριάκου, Πίττα και Μπένσοπ.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Αλλαγή δεδομένων με Μολ και μετεγγραφή

Οι ποδοσφαιριστές καλούνται να μπουν με καθαρό μυαλό στον αγωνιστικό χώρο και να προσπαθήσουν για ένα γρήγορο γκολ. Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Εθνικό, προηγήθηκε με 3-0 ο Απόλλων, όμως στο δεύτερο ημίχρονο, ο αντίπαλός τους μείωσε σε 3-2. Γι’ αυτό και δεν τίθεται λόγος για υποτίμηση. Αντίθετα, μόνο με σοβαρότητα και καθαρό μυαλό θα μπορέσουν να φθάσουν στο αποτέλεσμα που θα τους φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στα ημιτελικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ