aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Θέλει συνέχεια στο απόλυτο

Απόλλων: Θέλει συνέχεια στο απόλυτο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

H νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον Απόλλωνα και μόνο με τους τρεις βαθμούς θα είναι ευχαριστημένοι στην ομάδα της Λεμεσού με αντίπαλο τον Ερμή. Οι κυανόλευκοι, μετά από μια σειρά συνεχόμενων αγώνων σε Κύπρο και Ευρώπη, έκαναν ένα μικρό διάλειμμα λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος. Πήραν ανάσα και το απόγευμα επανέρχονται, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη.

Ο Απόλλων έχει το απόλυτο στην μέχρι τώρα πορεία του, με τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και αυτό που θα επιδιώξουν οι ποδοσφαιριστές του είναι να επεκτείνουν το σερί τους. Μια πέμπτη επιτυχία θα τονώσει περισσότερο το ηθικό, ενόψει και της συνέχειας αφού την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Άιντραχτ εκτός έδρας. Ο Απόλλων θα κυνηγήσει όσες πιθανότητες έχει για διεκδίκηση μιας θέσης που θα του επιτρέψει να προχωρήσει στη διοργάνωση αλλά πριν την αναμέτρηση στην Φρανκφούρτη, θέλουν να πάρουν τη νίκη επί του Ερμή και να εκμεταλλευτούν τις όποιες απώλειες προκύψουν στο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ.

Ο Αυγουστή δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Γιούστε, Μπρου και Σαρδινέρο. Ο τελευταίος προπονήθηκε ατομικά τις τελευταίες μέρες, αλλά είναι απίθανο ο Κύπριος τεχνικός να ρισκάρει τη συμμετοχή του στο σημερινό παιχνίδι. Στα θετικά είναι η επιστροφή του Χάμπου Κυριάκου, ο ποίος απουσιάζει από το ματς με τη Λάτσιο στην Ιταλία. Ο Κύπριος διεθνής είναι έτοιμος για να πάρει φανέλα βασικού και ο προπονητής του, τον προορίζει για παρτενέρ του Ρομπέρζ στο κέντρο της άμυνας.

Έτσι, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Απόλλων θα παραταχθεί με τον Βάλε κάτω από τα δοκάρια και τους Πέδρο και Σουμά στα άκρα της άμυνας. Ο Ρομπέρζ θα είναι μαζί με τον Κυριάκου, το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Σατσέτι με τον Μάρκοβιτς θα είναι οι κεντρικοί μέσοι, με τον Περέιρα να κινείται ως επιτελικός. Ο Ζελάγια θα είναι αριστερά και ο Παπουλής δεξιά στην επίθεση και ο Μάγκλιτσα στην κορυφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ