aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Θέλει νίκη-πρόκριση και... γλέντι με ρακή μέσα στο «Γεντί Κουλέ»

Απόλλων: Θέλει νίκη-πρόκριση και… γλέντι με ρακή μέσα στο «Γεντί Κουλέ»

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Με όπλο την εμπειρία αλλά και την ποιότητα που διαθέτει, ο Απόλλων θα επιδιώξει απόψε (20:00, Cytavision), τη νίκη-πρόκριση στο «Γεντί Κουλέ» κόντρα στην ομάδα του ΟΦΗ. Οι κυανόλευκοι της Λεμεσού ξέρουν πως το αποψινό παιχνίδι στον 2ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ είναι δύσκολο, αλλά ταυτόχρονα είναι μια αναμέτρηση όπου έχουν μεγάλες πιθανότητες να προκριθούν ανεξάρτητα αν ο αγώνας θα διεξαχθεί εκτός έδρας.

Ο τεχνικός της ομάδας Σωφρόνης Αυγουστή, ξέρει καλά πως αν ο Απόλλων παρουσιαστεί όπως πρέπει σε αυτό το μεγάλο ραντεβού δεν έχει τίποτε να φοβηθεί από τους Κρητικούς. Δεν θα αλλάξει πολλά πράγματα στην ομάδα του αφού τη βλέπει σιγά-σιγά να ρολάρει και να ξεκινά να αποδίδει όπως ο ίδιος θέλει. Θα περιμένει τον Γιούστε για να καταλήξει στην ενδεκάδα του παιχνιδιού. Αν ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός είναι στη διάθεσή του τότε την τετράδα στην άμυνα θα αποτελούν οι Γιούστε, Ρομπέρζ, Ζοάο Πέδρο και Αγκίρε.

Αν όμως ο Γιούστε δεν καταφέρει να βρεθεί στην Κρήτη, τότε «παίζουν» δύο σενάρια. Είτε θα μείνει με τετράδα στην άμυνα με τον Χάμπο ή τον Σάλαϊ (ένας εκ των δύο να παίρνει τη θέση του Γιούστε), είτε θα παρατάξει τριάδα στην άμυνα με τους Χάμπο, Ρομπέρζ και Σάλαϊ, κάτι που θα φέρει και την αλλαγή στον τακτικό σχηματισμό.

Στη μεσαία γραμμή ο Σωφρόνης Αυγουστή θα έχει τους Σατσέτι, Ντένιτς και στα άκρα θα είναι οι Ζοάο Πέδρο και Αγκίρε. Ντιγκινί, Νταμπό και Πίττας θα αποτελούν την επιθετική τριάδα, ενώ πιθανότητες να ξεκινήσει τον αγώνα έχει και ο Γιαννιώτας. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Δημήτρης Δημητρίου, του οποίου η παρουσία θεωρείται σημαντική.

Για τον λόγο αυτό και ο τεχνικός της ομάδας αλλά και όλοι στην οικογένεια του Απόλλωνα προσπάθησαν τις τελευταίες ώρες να ετοιμάσουν ψυχολογικά τον νεαρό τερματοφύλακα. Πιστεύουν στις δυνατότητές του και αυτό που προσπάθησαν έντονα είναι να του αποβάλουν το άγχος αλλά και την πίεση που πιθανόν να νιώθει πριν από την αποψινή αναμέτρηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ