aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Θέλει να μείνει ζωντανός και με αυξημένες πιθανότητες

Απόλλων: Θέλει να μείνει ζωντανός και με αυξημένες πιθανότητες

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Σημασία στην κομβικής σημασίας επιτυχία του επί της ΑΕΛ την προηγούμενη αγωνιστική θέλει να δώσει σήμερα ο Απόλλων που υποδέχεται την ΑΕΚ (19:30) στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής. Η ομάδα της Λεμεσού με νίκη θα βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας ισοβαθμώντας με την Ομόνοια (από την οποία απέχει σήμερα τρεις βαθμούς) και θα περιμένει το αυριανό ντέρμπι των πρασίνων με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ.

Παίζει στην έδρα του και με την ψυχολογία στο ζενίθ, θέλει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ και να μείνει ζωντανός και με αυξημένες πιθανότητες να στεφθεί πρωταθλητής, γνωρίζοντας πως αυτό θα γίνει μόνο εάν πετύχει το τρία στα τρία. Απέναντί του θα έχει την ΑΕΚ, που θα έχει στον πάγκο της υπηρεσιακό προπονητή. Ναι μεν είναι βαθμολογικά αδιάφορη αλλά οι παίκτες της δίνουν εξετάσεις σε κάθε ματς, με τον Ρόκα να παρακολουθεί και στο τέλος να αποφασίσει για το μέλλον τους στην ομάδα. Κάθε ματς στα πλέι οφ είναι υψηλού βαθμού δυσκολίας και οι κυανόλευκοι γνωρίζουν πως θα πρέπει να κάνουν το καλύτερο δυνατό παιχνίδι για να φθάσουν στην επιτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ