aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Θέλει να… κλείσει τις πληγές του

Απόλλων: Θέλει να… κλείσει τις πληγές του

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης, έκανε τις απαιτούμενες συστάσεις σε τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, πέρασε ξεκάθαρα μηνύματα σε κάθε πλευρά και περιμένει ότι σήμερα θα δει ένα παντελώς διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο από την ομάδα του σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Οι κυανόλευκοι μετρούν δυνάμεις με το Παραλίμνι στο Τσίρειο και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από αυτό που θα εξαργυρωθεί με τους τρεις βαθμούς θα κριθεί ως αποτυχία.

Στην τελευταία στροφή της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, ούτε για αστείο δεν θέλουν να ακούν στην ομάδα της Λεμεσού για στραβοπάτημα που μοιραία θα τους φέρει σε δυσκολότερη θέση στην αφετηρία των πλέι οφ σε σχέση με τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου.

Στον Απόλλωνα, λοιπόν, καλούνται να βγάλουν αντίδραση απέναντι στους βυσσινί, να φτάσουν στη 16η νίκη στον μαραθώνιο και με σαφώς μεγαλύτερη ηρεμία να στρωθούν στη δουλειά ενόψει της έναρξης της πλέι οφ. Εδώ που έφτασε το πρωτάθλημα σε συνδυασμό με τις μικρές βαθμολογικές διαφορές, κάθε «τρίποντο» έχει μεγάλη σημασία, όπως και αντιθέτως, η κάθε απώλεια βαθμών στοιχίζει.

Ο Απόλλων, ασφαλώς, απέδειξε σε αρκετά ματς τις δυνατότητές του. Εκείνο που καλείται να πράξει από εδώ και πέρα είναι να αυξήσει τα καλά διαστήματα κατά τη διάρκεια των 90λεπτων και, κυρίως, να βρει την απαιτούμενη ισορροπία από το ένα παιχνίδι στο άλλο. Εξάλλου, το γεγονός πως αδυνατεί να «κολλήσει» δεύτερη διαδοχική νίκη εδώ και δυόμισι περίπου μήνες λέει πολλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ