aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Θέλει να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα

Απόλλων: Θέλει να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με τα δεδομένα που υπάρχουν, το αυριανό παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ κρίνεται ως το πιο σημαντικό της σεζόν για τον Απόλλωνα. Μέσα σε ενενήντα λεπτά παιχνιδιού οι κυανόλευκοι θα μοχθήσουν για να πάρουν την πιο σπουδαία νίκη μέχρι την επόμενη, η οποία θα τους φέρει στο +5 από τον αντίπαλό τους. Κάποια στιγμή, πήγε να δημιουργηθεί η εντύπωση πως ο Απόλλων θα έμενε στη δεύτερη θέση (είχαν πειστεί γι’ αυτό οι περισσότεροι όταν ο ΑΠΟΕΛ είχε νικήσει στη Λεμεσό με 2-1), όμως όλα ήταν διαφορετικά στη συνέχεια.

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, κέρδισε την Ομόνοια και την ΑΕΛ με συνοπτικές διαδικασίες και εκμεταλλευόμενη τις απώλειες του ΑΠΟΕΛ σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση με δύο βαθμούς διαφορά. Αν κερδίσει αύριο θα αυξήσει τη διαφορά στους πέντε και θα κρατά την τύχη του στα δικά του χέρια. Στην ομάδα της Λεμεσού, όμως δεν θέλουν να πάνε στο αυριανό ντέρμπι με υπέρμετρο ενθουσιασμό.

«Κουρδισμένοι» με πάθος και μπολιασμένοι με τη «δίψα» της κατάκτησης του τίτλου, θέλουν να παρουσιαστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι. Τα μεγάλα ματς δεν κερδίζονται με τα λόγια αλλά από με την προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο και οι κυανόλευκοι επιθυμούν να μπουν στο γήπεδο για να κάνουν το πιο σημαντικό βήμα. Δεν θα τελειώσει τίποτε αν κερδίσουν, όπως δεν θα κριθεί τίποτε αν το ματς τελειώσει ισόπαλο ή χαθεί, παρόλο που θα είναι διαφορετικό να ατενίζεις την κορυφή με πέντε βαθμούς διαφορά και ενώ θα απομένουν μόλις έξι παιχνίδια για το τέλος της σεζόν.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα δούλεψε τις τελευταίες μέρες σε κάποια σημεία που χρίζουν προσοχής από πλευράς των ποδοσφαιριστών του. Στη θέση του Περέιρα θα αγωνιστεί ο Σκέμπρι, που δεν ήταν και σε πολλά παιχνίδια βασικός την τρέχουσα περίοδο, όμως έχει την εμπειρία να βοηθήσει. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι και ο Φοπαλά, όμως θα είναι στον πάγκο και λογικά αν χρειαστεί θα αποτελέσει και την πρώτη αλλαγή για την επιθετική γραμμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ