aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Θέλει να μπει στον ίσιο δρόμο

Απόλλων: Θέλει να μπει στον ίσιο δρόμο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ
Με τις ισοπαλίες, προφανώς και δεν… κόβεις δρόμο, ούτε μπορείς να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Στον Απόλλωνα, λοιπόν, μετά τους δύο μόλις βαθμούς που μάζεψαν στις πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ, δεν θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο νέας απώλειας στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Μετά από 19 μέρες, θα επιδιώξουν με μανία την επιστροφή σε νικηφόρα τροχιά ώστε να εκμεταλλευτούν το αποτέλεσμα που θα προκύψει στο αυριανό παιχνίδι του Τσιρείου μεταξύ της ΑΕΛ και της Ομόνοιας, ομάδων που βρίσκονται πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Στη φάση που βρίσκεται το πρωτάθλημα, τα πάντα μετρούν και έχουν αξία, αφού οι βαθμολογικές ισορροπίες ήταν και παραμένουν «λεπτές». Στον Απόλλωνα, μετά τις ισοπαλίες απέναντι σε Ανόρθωση (2-2) και ΑΕΛ (0-0), προσπαθούν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να «απαντήσουν» αποφασιστικά, μειώνοντας την απόσταση από την κορυφή. Και μπορούν να το πράξουν, αφού σήμερα τα λένε με την ΑΕΚ και ακολούθως με τον Ολυμπιακό (21/3), αντιπάλους που ξέμειναν από στόχους στο φετινό πρωτάθλημα.

Εννοείται πως ο Γιάννης Πετράκης και οι παίκτες του δεν παρασύρονται. Η σημερινή αντίπαλος παρουσιάζεται ιδιαίτερα απαιτητική εντός έδρας, οπότε το έργο των κυανόλευκων δεν θα είναι εύκολο. Καλούνται να μπουν αποφασιστικά, να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να μην αφήσουν ημιτελείς τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ