aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Θα παίζει καταλυτικό ένα πιθανό 2x3

Απόλλων: Θα παίζει καταλυτικό ένα πιθανό 2×3

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τώρα είναι η περίοδος που καλείται ο Απόλλωνας να ανεβάσει περισσότερες στροφές. Αν θέλει αυτή την φορά να κατακτήσει τον τίτλο, θα πρέπει να βρεθεί στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση για να έχει δύο νίκες στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ. Πρόκειται για ένα ζευγάρι αγώνων με τεράστιο ενδιαφέρον, με τα αποτελέσματα τους να έχουν καταλυτικό ρόλο.

Οι κυανόλευκοι ωστόσο, δεν προτρέχουν και επικεντρώνονται πρώτιστα στον αγώνα που ακολουθεί αύριο με την ΑΕΛ. Σε αυτό το παιχνίδι, εστιάζουν όλη την προσοχή και ενέργεια τους. Οι λόγοι είναι ξεκάθαροι, διότι αν νικήσουν την ΑΕΛ, θα έχουν τεράστιο κίνητρο για να καταβάλουν και τον ΑΠΟΕΛ στη συνέχεια. Ακλουθούν εννέα «τελικοί» και ο στόχος είναι να έχουν την ίδια και καλύτερη εμφάνιση απ’ ότι στο προηγούμενο ματς με την Ομόνοια. Είναι η ώρα που οι κυανόλευκοι καλούνται να υπερβάλουν εαυτόν και να δικαιώσουν όσους τους εμπιστεύονται.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν θα έχει στην διάθεση του μόνο τον Καραγιόλ, ενώ δεν είναι εντελώς έτοιμος ο Μάρκοβιτς, αν και ο τελευταίος θα είναι μάλλον στην αποστολή. Ο Κύπριος τεχνικός ετοιμάζει μια φρέσκια ενδεκάδα, που στόχο έχει να αιφνιδιάσει την ΑΕΛ. Με τους Σελάγια, Παπουλή, Σαρδινέρο και Περέιρα, ο Απόλλωνας θα επιδιώξει να φτάσει στο γκολ και να επιβάλει τον ρυθμό του.   Αποτελούν τα δυνατά όπλα της ομάδας της Λεμεσού και με αυτούς μπροστάρηδες, ο τεχνικός του Απόλλωνα θα κτίσει το πλάνο του για να επιβληθεί του «αιώνιου» αντίπαλου του.

Από εκεί και πέρα, οι άλλες θέσεις θα καλυφθούν από τους Βάλε, Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρζ, Βασιλείου ή Ουαντραόγκο, Σατσέτι και Χ. Κυριάκου. Αυτοί θα είναι οι έντεκα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, όμως, θα πρέπει να ολοκληρωθεί και η σημερινή προπόνηση για να υπάρχει μια πιο ξεκάθαρη άποψη. Το μόνο σίγουρο, είναι πως θα μπουν αύριο στον αγωνιστικό χώρο με κάθε σοβαρότητα και με όπλο την αγωνιστική πειθαρχία και την ποιότητα που τους διακρίνει από την αρχή της περιόδου. Οι κυανόλευκοι μπορεί τις πρώτες εβδομάδες του 2019 να έβγαλαν μια κούραση, όμως θα σφίξουν τα δόντια για την τελική τους αντεπίθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ