aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Θα ικανοποιήσουν την απαίτηση του Αυγουστή;

Απόλλων: Θα ικανοποιήσουν την απαίτηση του Αυγουστή;

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων καλείται να «καθαρίσει» άλλο ένα παιχνίδι ντέρμπι στην έδρα του για να πλησιάσει και άλλο τους πρωτοπόρους. Από χθες άρχισε η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο την Ανόρθωση και αυτό που απασχολεί τον προπονητή Σωφρόνη Αυγουστή, είναι ποιους παίκτες που ταλαιπωρούνται από τραυματισμό θα έχει διαθέσιμους.

Εντός των ημερών θα ξεκαθαρίσει η σοβαρότητα του προβλήματος του Περέιρα, ενώ θα είναι εκτός σίγουρα οι Ενσούε, Γκακπέ. Είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να είναι έτοιμοι οι Αγκίρε και Γιούστε, κάτι που θα διαπιστωθεί σύντομα. Πάντως, με αυτούς ή χωρίς αυτούς ο Απόλλων θα προετοιμαστεί για να συνεχίσει από εκεί που έμεινε με την ΑΕΚ. Οι «κυανόλευκοι» απέδειξαν πως δεν στηρίζονται σε μονάδες και πως η νέα «ταυτότητά» τους έχει να κάνει με το σύνολο.

Εδώ και μερικά παιχνίδια, ο Σωφρόνης Αυγουστή παρουσιάζει μια πιο δεμένη ομάδα, από καλής ποιότητας ατσάλι και πάνω στους παρόντες κτίζει για να μείνει ζωντανή μέχρι το τέλος μέσα στους στόχους της. Το ντέρμπι που ακολουθεί είναι σημαντικό και ο προπονητής του Απόλλωνα, έστειλε προχθές ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον κόσμο. «Η Ανόρθωση θα φέρει κόσμο και είναι κρίμα η δική μας ομάδα να μην έχει στο πλευρό της, τους οπαδούς μας…». Έριξε το μπαλάκι στους φιλάθλους και η αλήθεια είναι πως σε ένα γήπεδο με ατμόσφαιρα από το παρελθόν, οι ποδοσφαιριστές μπορούν να αποδώσουν καλύτερα. Το βράδυ του Σαββάτου θα φανεί αν το κάλεσμα του Αυγουστή θα… πιάσει τόπο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ