aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Τέτοιο... κακό, ούτε από την Αϊντχόφεν!

Απόλλων: Τέτοιο… κακό, ούτε από την Αϊντχόφεν!

Έχει κάθε λόγο να αισθάνεται απογοητευμένος ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, από την αντίδραση των ποδοσφαιριστών του μετά το δεύτερο γκολ του ΑΠΟΕΛ. «Δεν μπορεί οποιοσδήποτε να σταματά το παιχνίδι και να δέχεται η ομάδα άλλα δύο γκολ στις καθυστερήσεις», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιό του στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Κύπριος τεχνικός είδε την ομάδα του να καταρρέει σαν χάρτινος πύργος όταν δέχθηκε το 1-2 και στα τελευταία πέντε λεπτά του αγώνα να γίνεται έρμαιο στις ορέξεις του ΑΠΟΕΛ. Το να μαζέψουν από το πλεκτό τους οι «κυανόλευκοι» τρεις φορές τη μπάλα μέσα σε έξι λεπτών δεν είναι και λίγο πράγμα και για να εντοπίσουμε πότε συνέβη κάτι παρόμοιο, δηλαδή να δεχθεί ο Απόλλων τρία τέρματα μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να πάμε πολύ, πάρα πολύ πίσω στο αρχείο μας.

Διαβάστε επίσης:

Το πιο κοντινό, τόσο χρονικά όσο και σε χρόνο, είναι η βαριά ήττα από την Αϊντχόφεν (29/8/2019) στον επαναληπτικό του ΓΣΠ (0-4) για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, όπου η λεμεσιανή ομάδα δέχθηκε τρία γκολ σε διάστημα επτά λεπτών (72’, 76’, 78’). Θυμίζουμε ότι μετά από εκείνο το παιχνίδι, ο Σωφρόνης Αυγουστή αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο του Απόλλωνα, για να επιστρέψει ξανά μετά από 35 μέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ