aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Τέτοιο χάλι, εφτά χρόνια πριν!

Απόλλων: Τέτοιο χάλι, εφτά χρόνια πριν!

Τέτοιο τραγικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, δεν περίμενε ούτε κι ο πιο απαισιόδοξος οπαδός του Απόλλωνα. Χωρίς υπερβολή…

Μετά από την τραγική εμφάνιση απέναντι στην Ανόρθωση και την ήττα με 1-3, έγιναν τρία τα σερί φετινά παιχνίδια από τα οποία ο Απόλλωνας δεν γεύτηκε τη χαρά της νίκης, αφού ως γνωστόν, προηγήθηκε η ήττα με 0-1 από την Ομόνοια κι η ισοπαλία 0-0 με την ΑΕΚ στην Αρένα.

Κάτι σπάνιο κατά τα τελευταία χρόνια για τον Απόλλωνα που συνήθισε τον κόσμο του να παρακολουθεί μία ομάδα-μοντέλο, να την χαίρεται και να απολαμβάνει επιθετικό ποδόσφαιρο, πολλά γκολ και… πλουραλισμό στο σκοράρισμα.

Διαβάστε επίσης: Γύρισε τρία χρόνια και οκτώ μήνες πίσω, με προπονητή τον Εμανουέλ

Κάτι ανάλογο συνέβη βέβαια πέρυσι στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, ωστόσο σοβαρά υπόψη δεν λαμβάνονται τα τελευταία δύο ματς με ΑΕΚ και Νέα Σαλαμίνα, όταν οι κυανόλευκοι δέχθηκαν την ήττα με το ίδιο σκορ (1-2), σε περίοδο που το πρωτάθλημα είχε κριθεί και στα ματς αυτά δεν υπήρχαν πολλά βαθμολογικά κίνητρα. Πριν από αυτά, ο Απόλλωνας έφερε ισοπαλία 1-1 με την ΑΕΛ και ηττήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ με 0-3, εκεί όπου χάθηκαν και οι ελπίδες για το πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: «Όταν το μπ@@@@λο δεν πάει καλά, αλλάζουμε πο@@@νες, όχι κουρτίνες»!

Το φετινό ξεκίνημα, με απολογισμό τέσσερις βαθμούς σε τέσσερις αγώνες είναι το χειρότερο του Απόλλωνα τα τελευταία εφτά χρόνια! Την ίδια συγκομιδή βαθμών είχε η ομάδα της Λεμεσού τη σεζόν 2012/13 όταν κέρδισε τον Εθνικό Άχνας στην πρεμιέρα, ηττήθηκε 2-0 από την ΑΕΚ, αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την ΑΕΛ και ηττήθηκε 1-0 από τον ΑΠΟΕΛ.

Πλέον ο Απόλλωνας είναι σε κρίση. Παρόλο που είναι νωρίς ακόμη, επιβεβαιώνεται πως πήρε τον κατήφορο. Χρειάζεται ένα γερό ηλεκτροσόκ για να επανέλθει δυναμικά, διότι αν παραμεριστεί κάπως η ατυχία με τους τραυματισμούς το ρόστερ είναι αξιόλογο και με ποιότητα.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Εστέβαν Σατσέτι «κρεμάσει» τα παπούτσια…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ