aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Τέλος στα σενάρια για τον αντι-Βάλε και το… ξήλωμα

Απόλλων: Τέλος στα σενάρια για τον αντι-Βάλε και το… ξήλωμα

Τέλος στα σενάρια για τον διάδοχο του Μπρούνο Βάλε έβαλε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον προγραμματισμό στην κάμερα της PrimeTel. Υπενθυμίζουμε πως προ ημερών το όνομα του Αριέλ Αρούς έχει γραφτεί στο ρεπορτάζ των κυανόλευκων.

Αναλυτικά: «Είναι μετεγγραφική περίοδος και είναι φυσιολογικό να δημοσιοποιούνται ονόματα, κάποια έχουν αξιολογηθεί. Δεν έχουμε συνάψει συμφωνία με κανέναν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αυτά τα θέματα τα βλέπουν οι Κονναφής και Αυγουστή. Δεν υπάρχει διαφοροποιήσει ως προς την στελέχωση του τεχνικού επιτελείου. Οι Κονναφής-Αυγουστή θα εξετάσουν όλα τα θέματα. Έχουμε δει δημοσιεύματα πως η ομάδα θα ξηλωθεί. Αυτό δεν θα γίνει. Φτάσαμε στο 8-9 και πρέπει να δούμε το παρακάτω βήμα για να βελτιώσουμε ένα προηγμένο σύλλογο. Δεχόμαστε την κριτική, είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Ίσως να μας κάνει καλό αυτή η πίεση. Έχουμε υποχρέωση να κάνουμε το κάτι διαφορετικό. Θα δουλέψουμε μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, και θα προσπαθήσουμε μέχρι να τα καταφέρουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ