aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Τέλος καλό, όλα καλά…

Απόλλων: Τέλος καλό, όλα καλά…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων κατάφερε στο τέλος να αποφύγει το έμφραγμα και να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Οι κυανόλευκοι της Λεμεσού κρατάνε την αντίδραση στην παράταση και την εξαιρετική ενέργεια και συνεργασία τριών ποδοσφαιριστών στο γκολ (Μπένσοπ, Παπουλής, Ματέι), από την άλλη όμως επικρατεί προβληματισμός για την αγωνιστική κατάσταση που παρουσίασε η ομάδα στη διάρκεια του ενενηνταλέπτου, όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0.

Τέλος καλό, όλα καλά όμως, με τον Σωφρόνη Αυγουστή να γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για να παρουσιαστεί φρέσκια η ομάδα του. Για μεγάλα χρονικά διαστήματα, ο Απόλλων δεν μας έδειξε το καλό του πρόσωπο και έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να βγάλει τα μάτια του. Δεν έχουν όμως και πολύ χρόνο μπροστά τους οι κυανόλευκοι για να «κολλήσουν» στον επαναληπτικό με τον Εθνικό.

Αύριο θα τεθούν αντίπαλοι της Νέας Σαλαμίνας στο «Αμμόχωστος» στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος και το μεθεπόμενο Σάββατο ή Κυριακή θα βρουν απέναντί τους στο Τσίρειο τον ΑΠΟΕΛ, στην 1η αγωνιστική των πλέι οφ. Πρόκειται για δύο παιχνίδια με πολλές ιδιαιτερότητες, στα οποία θα κριθούν πολλά. Στον θεσμό του Κυπέλλου, ως γηπεδούχος ο Απόλλων θα συναντηθεί με την ΑΕΛ στις 22 και 29 Απριλίου, οπόταν έχει χρόνο για να βελτιωθεί και να παρουσιαστεί σε καλύτερη κατάσταση στους δύο ημιτελικούς.

Στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν στο πρωτάθλημα, η επιδίωξη των κυανόλευκων είναι να εξασφαλίσουν έξι βαθμούς, που θα τους αυξήσουν τις πιθανότητες για έξοδο στην Ευρώπη. Τα παιχνίδια θα κρίνουν όλη την πορεία του Απόλλωνα και η τεχνική ηγεσία καλείται να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο το έμψυχο δυναμικό. Το πρώτο εμπόδιο είναι αυτό αύριο στο Αμμόχωστος με τη «Νέα Σαλαμίνα», στο οποίο καλούνται να το προσπεράσουν για να μη χάσουν την επαφή τους με τους πρωτοπόρους, αλλά και για να μην τους πλησιάσει η ΑΕΚ, που βρίσκεται πιο πίσω.

Ο Απόλλων βρίσκεται στο -3 από τον ΑΠΟΕΛ, στο -7 από την Ομόνοια και στο -8 από την πρωτοπόρο Ανόρθωση. Παράλληλα είναι στο +3 από την 5η στον βαθμολογικό πίνακα ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ