aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Tέλος εποχής ενός ηγέτη

Απόλλων: Tέλος εποχής ενός ηγέτη

Ένας από τους κορυφαίους ξένους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν ποτέ τη φανέλα του Απόλλωνα αποχωρεί, εκτός απροόπτου, από την ομάδα της Λεμεσού. Ο λόγος για τον Ζοάο Πέδρο. Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι στις επιλογές του Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ για τη νέα σεζόν και θα αποχωρήσει από το Κολόσσι μετά από θητεία έξι χρόνων.

Ο Γερμανός προπονητής επιθυμεί να ρίξει το μέσο όρο ηλικίας της ομάδας και θεωρεί πως ο 33χρονος ποδοσφαιριστής δεν χωράει στο πλάνο του. Θυμίζουμε πως υπάρχει συμφωνία με τον Χάρη Μαυρία, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Ζοάο Πέδρο στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ λύσεις μπορεί να δώσει και ο Αντρέας Παναγιώτου (Φιλιώτης).

Αρχές Ιουνίου θα έρθει στην Κύπρο ο Αλεξάντερ Ζόρνγικερ για να «τρέξει» τον μετεγγραφικό σχεδιασμό και αναμένεται πως θα πέσουν και τυπικά οι τίτλοι τέλους της συνεργασίας Απόλλωνα – Ζοάο Πέδρο. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής κατέγραψε 179 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, πανηγύρισε δύο κύπελλα και δύο προκρίσεις σε ομίλους Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ζοάο Πέδρο έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, όμως θα αποχωρήσει με αποζημίωση η οποία προνοείται στην τελευταία συμφωνία των δύο πλευρών. Το όνομα του Ζοάο Πέδρο δεν αφήνει αδιάφορες άλλες ομάδες του νησιού και μένει να διαφανεί κατά πόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να παραμείνει στην Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ