aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: «Τελεία» με τον Γιαταρά, θέμα χρόνου η ανακοίνωση του Κατελάρη

Απόλλων: «Τελεία» με τον Γιαταρά, θέμα χρόνου η ανακοίνωση του Κατελάρη

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Με την επιστροφή των διεθνών ποδοσφαιριστών, η προετοιμασία του Απόλλωνα ενόψει του αγώνα με την Πάφος FC, μπαίνει στην τελική ευθεία. Ο βαθμός δυσκολίας της αναμέτρησης του Σαββάτου που θα διεξαχθεί στο Τσίρειο (19:30) μόνο χαμηλός δεν είναι. Μάλιστα, πρόκειται για 90λεπτο που προηγείται του «καυτού» αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη (2ος προκριματικός γύρος του Γιουρόπα Λιγκ, 17/9), κάτι που τον καθιστά ακόμα πιο σημαντικό.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, με τη βοήθεια των συνεργατών του, έχει αποκρυσταλλωμένη εικόνα για την αντίπαλο, γνωρίζοντας παραλλήλως πως το επικείμενο ματς δεν θα έχει καμία σχέση με το φιλικό που έδωσαν οι παίκτες του απέναντι στην παφιακή ομάδα πριν από ένα μήνα (2-0).

Σε σχέση με τα παιχνίδια στις δύο πρώτες αγωνιστικές, ο Κύπριος προπονητής υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιάννη Γιαννιώτα. Ο Ελλαδίτης πλάγιος επιθετικός εξέτισε την τιμωρία που κουβαλούσε από την περασμένη σεζόν και συγκεντρώνει καλές πιθανότητες για να συμπεριληφθεί στο αρχικό σχήμα. Με εξαίρεση τον αμφίβολο Ζοάο Πέδρο, οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκεται στη διάθεση του Αυγουστή. Ο Πορτογάλος που πέρασε από μυϊκό τραυματισμό (θλάση) και δεν έπαιξε απέναντι σε Σαμπουρτάλο και Ερμή, αισθάνεται πολύ καλύτερα. Δούλεψε σκληρά και κάνει μεγάλη προσπάθεια για να είναι πανέτοιμος.

Διαβάστε επίσης: Ξεκάθαρη η θέση του Απόλλωνα για Ουάρντα

Την ίδια ώρα, θέμα χρόνου είναι να εκδοθεί η ανακοίνωση για τη συμφωνία του Απόλλωνα με τον Φάνο Κατελάρη. Ο Κύπριος μέσος αφού τα βρήκε με την Ομόνοια και έμεινε ελεύθερος, συμφώνησε με την ομάδα της Λεμεσού και χθες βρέθηκε στα γραφεία των κυανόλευκων. Στον Απόλλωνα ενέτειναν τις ενέργειες για την προσθήκη άλλων δύο ποδοσφαιριστών. Το πάλεψαν για την απόκτηση του Μοχάμεντ Γιαταρά, ωστόσο δεν βρέθηκε κοινή συνισταμένη στο οικονομικό σκέλος, με τους κυανόλευκους να στρέφουν την προσοχή προς άλλες επιλογές. Θα αποκτηθεί και αμυντικός κάτω των 22 ετών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ