aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Τελευταία έξοδος και μένει Λεμεσό

Απόλλων: Τελευταία έξοδος και μένει Λεμεσό

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Η τελευταία έξοδος για τον Απόλλωνα στο πρωτάθλημα όσον αφορά στην α’ φάση θα γίνει την Παρασκευή. Θα μεταβεί στην Πάφο και συγκεκριμένα στο «Στέλιος Κυριακίδης» για τον αγώνα με την Καρμιώτισσα. Η ομάδα της Λεμεσού, μετά την αναμέτρηση με την ομάδα των Πολεμιδιών, θα δώσει τρία σερί παιχνίδια εντός έδρας με ΑΕΚ, ΑΕΛ και Ένωση. Δύο αγώνες που θα έχει τον τίτλο του φαβορί (Καρμιώτισσα και Ένωση) και δυο ντέρμπι που ενδεχομένως το αποτέλεσμά τους να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος πριν τα πλέι οφ.

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης για τον Απόλλωνα στον αγώνα του Σαββάτου με την Καρμιώτισσα και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι παίκτες του Πετράκη. Όσον αφορά στην ενδεκάδα για την αναμέτρηση της Παρασκευής, ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας δύσκολα θα αλλάξει πράγματα αφού από τη μια έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και από την άλλη θα παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει, δείχνοντας σεβασμό στην Καρμιώτισσα και αποφεύγοντας τις πιθανότητες να πέσει… θύμα έκπληξης.

Ο Μαλεκκίδης θα καλύψει και πάλι το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του στην Καρμιώτισσα και ασφαλώς θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για τον ίδιο.

Ο Πετράκης αποφάσισε σε ποια ματς θα εκτίσουν την ποινή τους οι Κυριάκου και Μάρκοβιτς λόγω κίτρινων καρτών. Ο Κυριάκου θα αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι της Παρασκευής και θα απουσιάσει στον αγώνα του Τσιρείου με αντίπαλο την ΑΕΚ. Στην αναμέτρηση της Παρασκευής ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μάρκοβιτς ο οποίος θα είναι όμως «καθαρός» από κάρτες στον αγώνα με την ΑΕΚ. Εξάλλου, αύριο φθάνει στην Κύπρο ο Βιλντ-Ντόναλντ Γκεριέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ