aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Τακτική, καθαρό μυαλό και ψυχή για το «διπλό»

Απόλλων: Τακτική, καθαρό μυαλό και ψυχή για το «διπλό»

Στα δύο φετινά παιχνίδια που έδωσε ο Απόλλων με τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο, έχασε ισάριθμες ευκαιρίες για να αποσπαστεί. Αν και προηγήθηκε, έχασε με 1-2 και 1-3. Το φυσάνε και δεν κρυώνει, γιατί αν κέρδιζαν όλα θα ήταν αλλιώτικα. Για να καταφέρει σήμερα να κάνει το «διπλό» θα πρέπει να παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο με καθαρό μυαλό, σωστή τακτική και ψυχή. Το παιχνίδι αποτελεί μονόδρομο. Τελευταία φορά που ο Απόλλων κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ, ήταν πριν ένα χρόνο. Στις 18 Μαρτίου για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ (4-2).

Ανάπτυξη πρωτοβουλιών και μηδέν παθητικό

Από τους μέσους και τους επιθετικούς, περιμένει να αναπτύξουν αρκετές πρωτοβουλίες ο Αυγουστή. Ιδιαίτερα από τους Σελάγια και Παπουλή. Από τα πόδια και τις ενέργειές τους θα εξαρτηθούν πολλά στη μεγάλη μάχη με τον ΑΠΟΕΛ. Βέβαια, σημαντικό ρόλο στην έκβαση του ντέρμπι θα παίξει και η αμυντική συμπεριφορά. Οι κυανόλευκοι δεν πρέπει να δεχθούν γκολ. Κάτι που αν συμβεί, υπολογίζεται ότι με την πάροδο του χρόνου, θα αυξάνουν την πίεση στον αντίπαλο. Και η παραμικρή λεπτομέρεια σε τέτοια ματς, παίζει το ρόλο της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ