aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Τα τρία... φονικά όπλα πέτυχαν τα μισά τέρματα

Απόλλων: Τα τρία… φονικά όπλα πέτυχαν τα μισά τέρματα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεκατέσσερα παιχνίδια σε διάστημα τριών μηνών, δεν μπορείς να τα πεις και λίγα για τον Απόλλωνα. Και από αυτά τα εννέα ήταν νικηφόρα, σε ένα έμεινε στην ισοπαλία, ενώ άλλες τέσσερις φορές δέχθηκε την ήττα με τις τρεις να ήταν ανώδυνες. Μόνο η ήττα από τη Λάτσιο, στο «Ολίμπικο» για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, μπορεί να θεωρηθεί σαν μην αναστρέψιμη.

Οι ήττες από τη Βασιλεία, την Στούμπρας και την Ντιναμό Μπρεστ δεν είχαν κάποιο κόστος, καθώς οι κυανόλευκοι κατάφεραν να προκριθούν. Μπορεί και νικά και παράλληλα να ανατρέπει καταστάσεις, όπως έγινε στις διπλές αναμετρήσεις με τη Βασιλεία. Αυτό που κάνει, όμως, αίσθηση είναι πως σε 14 παιχνίδια έφτασε ήδη τα 30 γκολ, αριθμός αρκετά ικανοποιητικός εάν αναλογιστεί κανείς ότι τα πλείστα ματς ήταν στην Ευρώπη, ενώ οι μηχανές ακόμη δεν ζεστάθηκαν. Μόνο σε δύο ματς δεν κατάφερε να σκοράρει, σε αυτά με Στούμπρας και Μπρεστ και τα δύο εκτός έδρας. Προκρίθηκε, όμως, σε βάρος και των δύο ομάδων, παρότι έχασε με 1-0 στην έδρα τους.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει στη διάθεσή του, τα… φονικά όπλα με τα οποία μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει. Ο Παπουλής, ο Ζελάγια και ο Περέιρα έχουν πετύχει από πέντε γκολ. Οι τρεις μαζί έχουν πετύχει τα μισά από τα συνολικά της ομάδας τους, ενώ ο Γιούστε έχει πετύχει τέσσερα. Ο Ισπανός τραυματίστηκε αλλά πρόλαβε και έβαλε τη σφραγίδα του και στο σκοράρισμα. Δύο μέσοι, Μπρου και Μάρκοβιτς πέτυχαν από δύο. Από ένα γκολ πέτυχαν οι Καραγιόλ, Κυριάκου, Μάγκλιτσα, Σαρδινέρο και Σατσέτι. Τα άλλα δύο ήταν αυτογκόλ.

Ο Απόλλων έχει επιθετικό στυλ και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Δημιουργεί ευκαιρίες και παράλληλα τις αξιοποιεί. Όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, ενώ αν ληφθεί υπόψη και το γεγονός πως ο Μάγκλιτσα ακόμη δεν έχει πάρει μπρος (πέτυχε μόλις ένα γκολ) και ακόμη δεν έχει βρει δίκτυα ο Σκέμπρι, αντιλαμβάνεται εύκολα κάποιος πως υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια. Οι δυνατότητες θα αξιοποιηθούν, τόσο στα ματς που ακολουθούν στην Ευρώπη αλλά και σε αυτά του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ