aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Τα «θέλω» του Ζόρνιγκερ και η διακοπή συμβολαίων

Απόλλων: Τα «θέλω» του Ζόρνιγκερ και η διακοπή συμβολαίων

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ είναι δεδομένο πως θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Η αγωνιστική φιλοσοφία λέει πως είναι λάτρης του συνεχόμενου πρέσινγκ, κάτι που ίσως να προϋποθέτει μια ομάδα με διαφορετικό προφίλ. Ο Νίκος Κίρζης είναι ενημερωμένος και άναψε το πράσινο φως, για να προχωρήσει ο Γερμανός όπως αυτός κρίνει καλύτερα.

Πιθανόν οι αλλαγές να είναι πολλές και μπορεί να κοστίσουν αρκετά λεφτά, αφού ίσως χρειαστεί να διακοπούν και συμβόλαια. Οι φίλοι της ομάδας πρέπει να περιμένουν ένα ιδιαίτερα «θερμό» καλοκαίρι, αφού οι κινήσεις ενίσχυσης ίσως να φτάσουν σε διψήφιο αριθμό.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Η απόφαση για τον Πέδρο των €160.000 και οι μνηστήρες

Υπό αυτά τα δεδομένα το μέλλον των Ζοάο Πέδρο και Σάσα Μάρκοβιτς στο Κολόσσι μόνο βέβαιο δεν είναι, παρόλο που και οι δύο διατηρούν συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν. Δεν αποκλείεται να προκύψουν αποχωρήσεις κι άλλων παικτών που έχουν συμβατικές υποχρεώσεις με την ομάδα της Λεμεσού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ