aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Τα συμπεράσματα από την «εξάρα»

Απόλλων: Τα συμπεράσματα από την «εξάρα»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Χρήσιμα συμπεράσματα άντλησε ο προπονητής του Απόλλωνα στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον Άρη, τα οποία θα αποτελέσουν «οδηγό» όσον αφορά στην επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Εκτός από την «εξάρα» που έριξε η ομάδα του (Μαμμίδης 19΄αυτ., Μπένσοπ 28΄πεν., Ντιγκινί 34΄, Ματέι 38΄, Μάρκοβιτς 42΄, Γκακπέ 59΄), είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει  για πρώτη φορά τον Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος τερματοφύλακας ήταν σταθερός στις λίγες περιπτώσεις που χρειάστηκε να επέμβει.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, έδωσε τα πρώτα λεπτά συμμετοχής στον Σερζ Γκακπέ που επέστρεψε στην ομάδα, με τον έμπειρο επιθετικό να σκοράρει το έκτο γκολ. Τέρμα που αναμένεται πως θα βοηθήσει κυρίως στην αυτοπεποίθηση.  Ποιος ποδοσφαιριστής έβαλε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στη νίκη με 6-0; Ο Φλορεντίν Ματέι. Ο πρώην μέσος της Άστρα Γκιουργκίου, κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Τσάρλισον Μπένσοπ (2-0) και στη συνέχεια παραβίασε την αντίπαλη εστία.

Δεν χρησιμοποιήθηκαν οι τραυματίες Γιάννης Γιαννιώτας, Μπακαλί Νταμπό και οι ανέτοιμοι Έκτορ Γιούστε, Ζοάο Πέδρο. Οι δύο τελευταίοι θα είναι έτοιμοι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Απουσιάζουν, υπενθυμίζουμε, οι διεθνείς παίκτες.

Ο Αυγουστή επέλεξε στο φιλικό (δύο ημίχρονα των 40 λεπτών)  τους Γιοβάνοβιτς, Σακέτι, Λάρσον, Ρομπέρζ, Μάρκοβιτς, Ντένιτς, Ντιγκινί, Ματέι, Βασιλείου, Παναγιώτου και Μπένσοπ. Αγωνίστηκαν ως αλλαγή οι Αγκίρε, Χαραλάμπους, Γκακπέ, Φώτη, Οικονομίδης, Φασουλιώτης, Ορφανίδης, Τσιόλου.

Η αναμέτρηση χαρακτηρίζεται ως ιστορική. Για πρώτη φορά μία επαγγελματική ομάδα έδωσε την ευκαιρία στους φιλάθλους της να επιλέξουν τον σχηματισμό και τους τέσσερις παίκτες της επίθεσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ