aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Τα νεότερα με Γκακπέ και το… βάρος στον Μπένσοπ

Απόλλων: Τα νεότερα με Γκακπέ και το… βάρος στον Μπένσοπ

Η κακοδαιμονία με τους τραυματισμούς που αποκομίζουν οι παίκτες του Απόλλωνα, καλά κρατεί. Επόμενο… θύμα ο Γκακπέ ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση του Σαββάτου, λίγες ώρες δηλαδή πριν το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΛ, και σαν να μην έφτανε αυτό, το πρόβλημα είναι σοβαρό.

Ρήξη έξω μηνίσκου με κάκωση χόνδρου είναι η γνωμάτευση και ο επιθετικός των κυανόλευκων θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου εντός της ημέρας. Σύμφωνα με τις τοποθετήσεις του εκπροσώπου Τύπου της ομάδας, Φανούριου Κωνσταντίνου, ο Γκακπέ δεν θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ωστόσο θα απουσιάσει σίγουρα τις επόμενες έξι εβδομάδες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Απόλλωνα. Το ακριβές χρονικό διάστημα της απουσίας του θα καθοριστεί αμέσως μετά το τέλος του χειρουργείου, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής των κυανόλευκων θα χάσει σημαντικά παιχνίδια τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο.

Διαβάστε επίσης: Φανούριος: «Δεν θα έρθουν οι ξένοι διαιτητές επειδή το θέλει ο Απόλλων, αλλά…»

Το… βάρος πέφτει στον Μπένσοπ ο οποίος έδειξε με το «καλημέρα» πως μπορεί να βοηθήσει στον παράγοντα σκοράρισμα, αφού πέτυχε ήδη δύο γκολ (ένα σε αγώνα πρωταθλήματος και ένα σε ματς κυπέλλου). Η συνέχεια είναι εξαιρετικά δύσκολη καθώς το πρωτάθλημα είναι άκρως ανταγωνιστικό και ο Απόλλωνας θα επιχειρήσει να επιστρέψει στις νίκες ώστε να συνεχίσει την ανοδική του πορεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ