aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Τα φανερά σημάδια και η αντίληψη του Αυγουστή

Απόλλων: Τα φανερά σημάδια και η αντίληψη του Αυγουστή

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Επηρεασμένος και απογοητευμένος ο Απόλλωνας μετά το χαμένο πρωτάθλημα. Ο τρόπος που χάθηκε το τρόπαιο για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, έχει πληγώσει όλους στο οικοδόμημα των κυανόλευκων. Ο ΑΠΟΕΛ εξελίχθηκε στον χειρότερο εφιάλτη των Λεμεσιανών καθώς δεν κατάφεραν να τον κερδίσουν στα τέσσερα μεταξύ του παιχνίδια, και μοιραία βλέπουν πλέον την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η αγωνιστική εικόνα του Απόλλωνα στην ήττα από την ΑΕΚ, φανέρωσε τόσο τα ψυχολογικά σημάδια κούρασης, όσο και τα σωματικά. Παράλληλα, ο Αυγουστή για άλλο ένα ματς δεν είναι πολλές επιλογές στον πάγκο και έτσι οι κυανόλευκοι έπεσαν στην 3η θέση. Το τελευταίο παιχνίδι του Μπρούνο Βάλε κάτω από τα δοκάρια της ομάδας, προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση σε όσους έδωσαν το παρών τους στο Τσίρειο στάδιο. Εξάλλου ο ίδιος αποχαιρέτησε τόσο τους συμπαίκτες του όσο και τον κόσμο με δάκρυα στα μάτια, ενώ σε δηλώσεις του ανέφερε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ όλα όσα έζησε με τον Απόλλωνα.

Ο Πορτογάλος άνοιξε την πόρτα της εξόδου αφού θα πραγματοποιηθούν αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του Απόλλωνα ενόψει της νέας σεζόν. Ο Αυγουστή στο τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ σωστά παραδέχθηκε πως: «Πρέπει να δούμε αυτή τη θέση, η ομάδα στηριζόταν σε αυτόν, είναι σημαντικό να κλείσουμε αυτή τη θέση». Ο Κύπριος κόουτς αντιλαμβάνεται πως χρειάζεται ποιοτική ενίσχυση στην εν λόγω θέση γι’ αυτό  και ξεσκονίζει βιογραφικά τερματοφυλάκων μαζί με τον διευθυντή ποδοσφαίρου, Πέτρο Κονναφή.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα έβαλε φρένο στα όποια συνέρια για τον αντικαταστάτη του Βάλε, αφού ανέφερε χαρακτηριστικά πως δεν έχει υπογραφεί καμία συμφωνία. Αξιολογούνται τόσο τερματοφύλακες όσο και ποδοσφαιριστές, αφού όπως τονίζουν στο οικοδόμημα των κυανόλευκων, στόχος είναι η συμπλήρωση του ρόστερ μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας. Περισσότερο… φώς στο τούνελ του προγραμματισμού θα δούμε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, δηλαδή μετά το σαββατοκύριακο 18-19 Μαΐου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ