aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Τα έσοδα και η παρηγοριά για το πρωτάθλημα

Απόλλων: Τα έσοδα και η παρηγοριά για το πρωτάθλημα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αν αποκλειστεί ο Απόλλων από την Αϊντχόφεν, που φαντάζει ως το πιο πιθανό σενάριο μετά το 3-0 στον πρώτο αγώνα, οι εισπράξεις από τη μέχρι τώρα πορεία του στο Γιουρόπα Λιγκ φθάνουν το 1.080.000 ευρώ.

Η ΟΥΕΦΑ πληρώνει 240.000 ευρώ για τη συμμετοχή στον α’ προκριματικό γύρο, 260.000 ευρώ για τη συμμετοχή στον β’ προκριματικό, 280.000 ευρώ για τη συμμετοχή στον γ’ προκριματικό γύρο και 300.000 ευρώ σε όσες ομάδες αποκλειστούν στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Αν κάνει το θαύμα και προκριθεί τα συνολικά κέρδη του Απόλλωνα θα ξεπεράσουν τα έξι εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό που δημιουργεί κλίμα αισιοδοξίας σε περίπτωση αποκλεισμού από τους ομίλους (αν μπορεί να λεχθεί κάτι τέτοιο), είναι πως θα μπει η ομάδα της Λεμεσού στο πρωτάθλημα χωρίς  το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα λόγω των ευρωπαϊκών αγώνων. Είναι μια παρηγοριά στην προσπάθεια διεκδίκησης του τίτλου πρωταθλήματος. Θα χάσει σημαντικά κέρδη αλλά θα επωφεληθεί ίσως αγωνιστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ