aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Τα δεδομένα με Γιαννιώτα και Πίττα

Απόλλων: Τα δεδομένα με Γιαννιώτα και Πίττα

Οι Γιάννης Γιαννιώτας και Ιωάννης Πίττας επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά από αποχή 15 ημερών. Όπως είναι φυσικό, η απουσία αμφοτέρων τους έφερε πίσω αγωνιστικά. Έτσι, στόχος του προπονητικού επιτελείου είναι να είναι έτοιμοι σε περίπτωση «τελικού» πρωταθλήματος με την Ομόνοια στο ΓΣΠ την 36 και τελευταία αγωνιστική.

Όσο για τον… ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί στο Τσίρειο την ερχόμενη Τρίτη, στο πιο αισιόδοξο σενάριο θα συμπεριληφθούν στην αποστολή. Αναλόγως της εξέλιξης του παιχνιδιού και πάνω απ’ όλα της υγείας τους, θα αποφασιστεί από τον Γιάννη Πετράκη αν θα τους δοθεί χρόνος συμμετοχής απέναντι στους μαυροπράσινους.

Οι κυανόλευκοι δεν θέλουν να ρισκάρουν τη συμμετοχή των δύο παικτών, με κίνδυνο να τους προκαλέσουν ζημιά. Εντούτοις αν διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει ρίσκο θα είναι καλό γι’ αυτούς και την ομάδα τους να πάρουν αγωνιστικό ρυθμό ενόψει Ομόνοιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ