aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Τα δεδομένα για τερματοφύλακα και τι προνοεί η προκήρυξη

Απόλλων: Τα δεδομένα για τερματοφύλακα και τι προνοεί η προκήρυξη

Η κακοδαιμονία κτύπησε τον Απόλλωνα σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης με την Πάφος FC ο Ζοέλ Μολ τραυματίστηκε σοβαρά έπειτα από σύγκρουση με τον Ντιγκινί και όπως ενημέρωσε η ομάδα της Λεμεσού υπέστη κάταγμα οφθαλμικού κόγχου (αριστερά) και κάταγμα ρινικού οστού.

Τη Δευτέρα (14/9) ή το αργότερο την Τρίτη (15/9) ο Ελβετός τερματοφύλακας θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και ο ακριβής χρόνος επιστροφής του στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας θα διευκρινιστεί μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί.

Είναι δεδομένο ότι θα απουσιάσει πέραν του ενός μηνός, γεγονός που αναγκάζει την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα να κάνει σκέψεις απόκτησης τερματοφύλακα. Ο Δημήτρης Δημητρίου παίρνει γάντια βασικού και θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας στον αγώνα της Πέμπτης (17/9) με τον ΟΦΗ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Την Τρίτη (15/9) πέφτει η αυλαία της μετεγγραφικής περιόδου, όμως υπάρχει «παράθυρο» που επιτρέπει μία φορά στη σεζόν την αντικατάσταση τερματοφύλακα εφόσον θα απουσιάσει πέραν των τριών μηνών. Εφόσον ο Μολ δεν τεθεί νοκ άουτ για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε ο Απόλλων επιβάλλεται να «τρέξει» τις διαδικασίες απόκτησης τερματοφύλακα μέσα στο επόμενο τριήμερο.

Αναλυτικά τι προνοεί η προκήρυξη

Έκτακτα η Εκτελεστική Επιτροπή μπορεί να επιτρέψει μία φορά κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου εκτός μεταγραφικών περιόδων την αντικατάσταση ενός τερματοφύλακα με άνεργο τερματοφύλακα, δεδομένου ότι έχει έμπρακτα πεισθεί ότι ο τερματοφύλακας που ευρίσκεται στον Κατάλογο Α έχει τραυματιστεί και δεν μπορεί να αγωνίζεται για διάστημα πέραν των 3 μηνών και θα εξεταστεί από ιατρό που θα υποδείξει η Ομοσπονδία για επιβεβαίωση των πιο πάνω.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ