aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAπόλλων: Τα αποκαλυπτήρια του Τσόρνιγκερ

Aπόλλων: Τα αποκαλυπτήρια του Τσόρνιγκερ

Έρχεται και πιάνει άμεσα δουλειά ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ. Το νέο αφεντικό στο Κολόσσι θα παρουσιαστεί και επίσημα από τη διοίκηση του Απόλλωνα την ερχόμενη Πέμπτη (10/6, 11:00) σε συνέντευξη Τύπου.

Ο Γερμανός προπονητής θα αναφερθεί στους λόγους που τον οδήγησαν να αποδεχθεί την πρόταση του Νίκου Κίρζη, θα αναλύσει το πλάνο του για την ομάδα της Λεμεσού και φυσικά θα μιλήσει για τους μετεγγραφικούς στόχους των γαλάζιων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει ότι το πρωί της Πέμπτης (10/6, 11:00) θα παραθέσει δημοσιογραφική διάσκεψη στην οποία θα παρουσιαστεί επίσημα στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και στο φίλαθλο κοινό ο νέος τεχνικός της ομάδας μας, κ. Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ.

Η διάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στη συνεδριακή αίθουσα του Columbia Plaza στην Αγίου Ανδρέου.

Αμέσως μετά το Γραφείο Τύπου του Απόλλωνα θα παραθέσει γεύμα στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στο εστιατόριο La Boca. Όσοι προτίθενται να παραβρεθούν παρακαλούνται όπως αποστείλουν email επιβεβαίωσης στο [email protected] με ονοματεπώνυμο και μέσο με το οποίο συνεργάζονται.

* Είναι απαραίτητο το safepass για τους παρευρισκόμενους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ