aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Τα 35 γκολ των δύο «killer», αναζητούν… αύξηση

Απόλλων: Τα 35 γκολ των δύο «killer», αναζητούν… αύξηση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ποντάρουν πολλά στους Εμίλιο Σελάγια και Άντον Μάγκλιτσα στον Απόλλωνα. Οι δύο επιθετικοί της ομάδας αποτελούν και την αιχμή του δόρατος και έχουν δείξει πως μπορούν να δώσουν τις δέουσες λύσεις.

Σπάνια τους βλέπουμε να συνυπάρχουν στην ενδεκάδα, όμως τόσο ο Αργεντινός όσο και ο Κροάτης, μπορούν να κάνουν πολλά και φέτος είτε ξεκινώντας στην ενδεκάδα, είτε μπαίνοντας ως αλλαγή. Πέρσι είχαν σημειώσει μαζί 35 γκολ και φέτος ελπίζουν σε άλλα τόσα.

Κόντρα στα προβλήματα και οι δυο είναι έτοιμοι από κάθε άποψη. Ο Σελάγια με το «καλημέρα» χτύπησε και υποβλήθηκε σε επέμβαση, όμως επέστρεψε δυνατός. Ο Μάγκλιτσα ξεκίνησε βασικός, μετά έμεινε στον πάγκο, όμως πήρε τη θέση του και  έβαλε το λιθαράκι του στην επική πρόκριση επί της Βασιλείας. Και οι δύο επιθετικοί αποτελούν την αφρόκρεμα των ξένων επιθετικών στην Κύπρο και είναι σίγουρο πως θα είναι στις επάλξεις στο νέο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ