aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Συνδύασε το τερπνόν μετά του ωφελίμου

Απόλλων: Συνδύασε το τερπνόν μετά του ωφελίμου

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ήταν θετικό πως η νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας συνδυάστηκε και με πολύ καλή εμφάνιση. Το επιβλητικό 4-1 του Απόλλωνα επί των ερυθρολεύκων έστειλε θετικά μηνύματα, πέραν του γεγονότος πως έπιασε τους 17 βαθμούς και πλησίασε τους πρωτοπόρους.

Οι κυανόλευκοι έδωσαν συνέχεια στην εκτός έδρας νίκη επί της Δόξας και μετά την προχθεσινή επιτυχία, περιμένουν ότι θα έχουν και ανάλογη συνέχεια. Ήδη, στο πρόγραμμά τους είναι το αυριανό ματς κυπέλλου με τον Άρη στο Τσίρειο, που προηγείται του παιχνιδιού της Κυριακής με την ΑΕΚ, όπου και πάλι στόχος θα είναι το τρίποντο.

Ο Απόλλων νίκησε και τα προβλήματα που προέκυψαν την τελευταία στιγμή. Σε εντελώς ανύποπτο χρόνο, έγινε γνωστό προτού ξεκινήσει το παιχνίδι, πως έμειναν εκτός αποστολής λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, ο Εμπιντά με τον Καρ, ενώ αποκλείστηκαν λόγω τραυματισμού οι Ενσούε, Γιαννιώτας και Αγκίρε. Ο τελευταίος, ο οποίος βρισκόταν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, υπέστη θλάση και θα χάσει σημαντικά παιχνίδια του Απόλλωνα μέσα στο 2019. Θεωρείται σίγουρο πως θα είναι απών στα ντέρμπι με την ΑΕΚ και την Ανόρθωση.

Για τους άλλους δύο θα ξεκαθαρίσει η κατάστασή τους, τις προσεχείς μέρες. Περισσότερα θα πει στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή, ο οποίος θα ρίξει φως στις απορίες για τις τιμωρίες και τους τραυματισμούς.

Αυτό που άρεσε στον Απόλλωνα είναι πως στο «άψε σβήσε», όπως έκανε και πιο παλιά, καθάρισε το παιχνίδι. Μέσα σε ένα τέταρτο σημείωσε τρία γκολ, δείχνοντας πως με καθαρό μυαλό μπορεί να πάρει αποτελέσματα, αποδίδοντας και καλό ποδόσφαιρο. Οι κυανόλευκοι στην πιο κατάλληλη περίοδο, παρουσιάζονται πανέτοιμοι για τις μεγάλες προκλήσεις που έχουν μπροστά τους.

Οι μέσοι και οι επιθετικοί ήταν άριστοι. Ο Παπουλής με τον Περέιρα, πήραν από το χέρι τους συμπαίκτες τους, ο Σατσέτι με τον Πέδρο ήταν ανεβασμένοι, όπως και ο Γκακπέ που έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του στο σκοράρισμα. Η προσοχή είναι τώρα στο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ, όμως πριν από αυτό τον αγώνα, οι κυανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν αύριο  τον Άρη για τον α’ γύρο του κυπέλλου Κύπρου. Είναι ξεκάθαρο πως η τεχνική ηγεσία θα δώσει και  χρόνο συμμετοχής αύριο σε ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν με τη Νέα Σαλαμίνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ