aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Συμπληρώθηκε -σχεδόν- το παζλ της επίθεσης

Απόλλων: Συμπληρώθηκε -σχεδόν- το παζλ της επίθεσης

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

H κάθοδος στην Κύπρο, η ολοκλήρωση των δύο μετεγγραφών και η υπογραφή των συμβολαίων μέχρι το 2022 του Νικολά Ντιγκινί και του Μπαγκαλί Νταμπό κλείνει σε έναν μεγάλο βαθμό τις εκκρεμότητες που υπήρχαν στην επίθεση του Απόλλωνα. Επόμενη κίνηση που όλοι περιμένουν να ανακοινωθεί, είναι αυτή του Λάρσον. Ο Σουηδός αποτελεί και την τελευταία ίσως κίνηση για την ολοκλήρωση των προσθηκών της επιθετικής γραμμής.

Τι επιδιώκει με αυτές τις προσθήκες ο Σωφρόνης Αυγουστή. Το φλερτ με τον Νικολά Ντιγκινί χρονολογείται από τον Ιανουάριο. Ο Γάλλος είναι ένα πολυεργαλείο, αφού μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις της επίθεσης. Τα καλύτερά του παιχνίδια τα έχει κάνει -τουλάχιστον στον Άρη- στην κορυφή της επιθετικής γραμμής εκεί όπου αγωνίζονται και οι Νταμπό και Μπένσοπ.

Κάτι πολύ σημαντικό για τον Ντιγκινί είναι πως τα τελευταία έξι χρόνια έχει μια σημαντική αγωνιστική άνοδο στην καριέρα του. Από το 2014 μέχρι και το 2016 αγωνίστηκε στον Πανθρακικό. Από το 2016 μέχρι και το 2018 πήρε προαγωγή αφού βρέθηκε στον Ατρόμητο, μια ομάδα που έχει αξιοπρόσεκτη παρουσία στο πρωτάθλημα της Ελλάδας, ενώ από το 2018 μέχρι και το 2020 αγωνίστηκε στον Άρη. Ένα συγκρότημα που κατά γενική ομολογία έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, παρά τα προβλήματα που υπήρξαν. Επιπρόσθετο προσόν για τον Νικολά Ντιγκινί είναι και το ότι έχει ευρωπαϊκή εμπειρία κάτι που θέλει πολύ ο Απόλλων.

O Μπακαλί Νταμπό, επίσης, έφτασε χθες στην Κύπρο και ανακοινώθηκε επίσημα, περνώντας από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ. Είναι ένας παίκτης που έχει τα απαραίτητα αγωνιστικά προσόντα για να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις της επιθετικής γραμμής, κάτι που αποτελεί στόχο για τον τεχνικό του Απόλλωνα. Δεν αποκλείεται και οι δυο παίκτες να πάρουν λίγες μέρες άδεια και να πάνε αργότερα στις Πλάτρες από την υπόλοιπη ομάδα (πάει την Κυριακή).

Το κεφάλαιο Λάρσον εξακολουθεί να είναι «ανοικτό», αλλά το δεδομένο πως οι δυο πλευρές τα έχουν βρει στο οικονομικό και στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Αυτό που απομένει είναι να μπουν οι υπόγραφες του Σουηδού ποδοσφαιριστή στο συμβόλαιο και να σταλεί στα γραφεία του Απόλλωνα..

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ