aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Στον… τοίχο του Μακαρείου

Απόλλων: Στον… τοίχο του Μακαρείου

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Συνέχεια στην αντεπίθεση, που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα, θα επιδιώξει σήμερα ο Απόλλων. Ο στόχος κόντρα στον Ολυμπιακό θα είναι μόνο η νίκη, η οποία θα του δώσει την ευκαιρία να πλησιάσει και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα τους πρωτοπόρους. Η νίκη είναι επιτακτική και θα δημιουργήσει νέες προϋποθέσεις για τη συνέχεια και το μέλλον του Απόλλωνα στο να κυνηγήσει με αξιώσεις τον τίτλο. Το παιχνίδι, σίγουρα, χρειάζεται προσοχή και απόλυτη συγκέντρωση σε όλη τη διάρκειά του.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει να αντιμετωπίσει και τις υποχρεωτικές απουσίες των Αγκίρε, Σατσέτι και Σάλαϊ, όμως έχει ετοιμάσει τα πλάνα του για να μπει η ομάδα του από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι. Ο Ενσούε είναι ανέτοιμος, όμως έχουν πολλές πιθανότητες να είναι στο αρχικό σχήμα τόσο ο Χ. Κυριάκου όσο και ο Γιούστε.  Ο Παπουλής, ο οποίος αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού, θα είναι στο σχήμα με το 3-4-3 που εφαρμόζει ο προπονητής του.

Ο Μολ θα είναι κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του οι Σελίμοβιτς, Χ. Κυριάκου και Αντωνιάδης, ενώ έχει πιθανότητες για την 11άδα και ο Γιούστε. Στο δεξί άκρο θα είναι ο Πέδρο και στο αριστερό ο Βασιλείου. Οι άλλοι δύο στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Μάρκοβιτς με τον Περέιρα, ενώ στην κορυφή θα είναι ο Σελάγια και στις πτέρυγες ο Γιαννιώτας με τον Παπουλή.  Είναι έτοιμος και ο Γκακπέ, ο οποίος μπορεί και να είναι ενδεκαδάτος, αν ο Χ. Κυριάκου δεν ξεκινήσει. Θα πάει στα στόπερ ο Μάρκοβιτς για να μετατραπεί σε καθαρό μέσο ο Παπουλής.

Οι κυανόλευκοι υπολογίζουν τον αντίπαλό τους και εκτιμούν τους κινδύνους που θα διατρέξουν, όμως έχουν εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους. Θα προσέξουν να μη δεχθούν γκολ, γιατί ο Ολυμπιακός είναι επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις του, ενώ εκεί που θα χρειαστεί να δώσει μάχες θα είναι στη μεσαία γραμμή. Στον άξονα, στην κυκλοφορία της μπάλας και στο σκοράρισμα θα ριχθούν οι σημαντικές «ζαριές». Ο Απόλλων διαθέτει την εμπειρία και την ποιότητα για να καθαρίσει το παιχνίδι, όμως για να φτάσει στο διπλό θα χρειαστεί τρέξιμο και πολλή δύναμη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ