aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Στο μυαλό του Τσόρνιγκερ

Απόλλων: Στο μυαλό του Τσόρνιγκερ

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ σε λίγα 24ωρα θα είναι στην Κύπρο, θα παρουσιαστεί από τη διοίκηση του Απόλλωνα σε συνέντευξη Τύπου εντός της άλλης εβδομάδας και το νερό θα τρέξει αυτομάτως πιο ορμητικά στο αυλάκι.

Οι δηλώσεις του Γερμανού κόουτς σε ΜΜΕ της χώρας του καταδεικνύουν πως ο Απόλλων δεν κατέληξε σε αυτόν τυχαία. Καταρχάς μέσα από τις δηλώσεις του φαίνεται πως βρισκόταν σε διαρκή επικοινωνία με τη διοίκηση της λεμεσιανής ομάδας, η οποία αξιολογούσε την πορεία του εδώ και καιρό:

«Αποφάσισα να απαντήσω θετικά στον Απόλλωνα, μια ομάδα που μου είχε κάνει και παλαιότερα πρόταση. Πριν από 1,5 χρόνο, την οποία απέρριψα γιατί ήταν κατά τη διάρκεια της σεζόν και λόγω του ότι είναι διαφορετικές οι κλιματολογικές συνθήκες. Χρειαζόμουν να κάνω προετοιμασία, χρειαζόμουν να προσαρμοστώ στο νέο περιβάλλον, ενώ και οι παίκτες θα πρέπει να με συνηθίσουν χωρίς να νιώθουν την πίεση της νίκης σε εβδομαδιαία βάση».

Επομένως, ο Γερμανός βρισκόταν στα υπόψη του Απόλλωνα εδώ και καιρό, άρα όλοι μπορούμε να καταλάβουμε γιατί οι δυο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία μετά από συζητήσεις. Στην ομάδα της Λεμεσού είναι γεγονός πως δεν ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο πέρα από τα «δικά» τους και πολύ περισσότερο με τον τομέα ενίσχυσης του υφιστάμενου έμψυχου δυναμικού.

Οι φίλοι του Απόλλωνα παρακολουθούν τις εξελίξεις στις άλλες ομάδες, αλλά αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να δουν τη δική τους διοίκηση να ενισχύει το ρόστερ με παίκτες ποιότητας, οι οποίοι θα είναι νεαρής ποδοσφαιρικά ηλικίας, όπως δηλαδή τους θέλει ο Τσόρνιγκερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ