aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Στο +4 για να… ξεδιψάσει

Απόλλων: Στο +4 για να… ξεδιψάσει

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά τη χθεσινή απόφαση του Εφετείου που δικαιώνει τον Απόλλωνα, αυτό που έχουν στο μυαλό τους οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία της ομάδας της Λεμεσού είναι να κερδίσουν σήμερα τον ΑΠΟΕΛ και να κάνουν ένα δυνατό βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου. Είναι η ευκαιρία για την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή να κτυπήσει κέντρο και να μπει στη μάχη των πλέι οφ από θέση οδηγού.

Γνωρίζουν πως δεν θα είναι εύκολη η αποστολή τους, όμως είναι αποφασισμένοι μέσα στο γήπεδό τους και έχοντας για πρώτη φορά φέτος πολλαπλάσιο αριθμό φιλάθλων τους, απ’ ό,τι στα προηγούμενα παιχνίδια, να τα δώσουν όλα. Τα τελευταία χρόνια έφτασαν τόσο κοντά, όμως δεν κατάφεραν να γευτούν τη χαρά του πρωταθλήματος. Φέτος μπορεί να είναι αλλιώς τα πράγματα, γιατί το θέλουν όσο τίποτε άλλο και στο γήπεδο σήμερα θα μπουν για να αποδείξουν πως δεν κάνουν με τίποτε πίσω. Τέτοιοι αγώνες κρίνονται στη μαχητικότητα και στο πάθος.

Διαβάστε επίσης: Η πιο μαζική υποστήριξη φέτος!

Οι κυανόλευκοι, μετά από αρκετό διάστημα δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα, καθώς είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας οι Έκτορ Γιούστε, Νταβίντ Φοπαλά και Σάσα Μάρκοβιτς. Το πιθανότερο είναι και οι τρεις τους να μην ξεκινήσουν και να είναι στον πάγκο, ενώ οι Βαλεντίν Ρομπέρζ και Γιώργος Βασιλείου, που δεν αγωνίστηκαν με την Αλκή, θα είναι κανονικά στο αρχικό σχήμα. Για να πάρει αυτό που θέλει ο Απόλλων, χρειάζεται σωστή τακτική και εξυπνάδα. Ασφαλώς και ο πρώτος στόχος είναι να μην δεχθεί γκολ ο Μπρούνο Βάλε, όμως από εκεί και πέρα θα χρειαστεί τρέξιμο στη μεσαία και επιθετική γραμμή.

Ο Κέβιν Μπρου, ο Εμίλιο Ζελάγια, ο Φώτης Παπουλής και οι υπόλοιποι θα πρέπει να καταπιούν κάθε σπιθαμή του γηπέδου, να είναι οι ηγέτες και οι εκτελεστές της ομάδας τους. Ο τεχνικός του Απόλλωνα με βάση τα δεδομένα που έχει μπροστά του θα ξεκινήσει με τον Βάλε κάτω από τα δοκάρια, ενώ στα δύο άκρα της άμυνας θα είναι ο Πέδρο (δεξιά) και ο Βασιλείου (αριστερά). Το δίδυμο στην άμυνα θα το αποτελούν οι Ρομπέρζ – Χ. Κυριάκου, χωρίς να αποκλείεται και η κίνηση με τον Σελίμοβιτς. Αν ο τελευταίος πάρει θέση στο αρχικό σχήμα, τότε ο Χ. Κυριάκου θα μεταφερθεί στη μεσαία γραμμή.

Λογικά οι τρεις πρωταγωνιστές στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Σατσέτι, Μπρου και Παπουλής. Στην ενδεκάδα θα είναι και ο Περέιρα, ο οποίος θα εναλλάσσεται με τον Παπουλή στη μεσαία γραμμή, ενώ τις άλλες δύο θέσεις θα πάρουν οι Ζελάγια και Σαρδινέρο. Μπορεί όμως να δούμε από την αρχή και έναν από τους Καραγιόλ ή Σκέμπρι. Όλοι πάντως είναι έτοιμοι για μια μάχη μέχρι τελικής πτώσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ