aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Στήνει τσαντίρι στο Τσίρειο και ψάχνει το 6Χ3 του τίτλου

Απόλλων: Στήνει τσαντίρι στο Τσίρειο και ψάχνει το 6Χ3 του τίτλου

Έκανε το καθήκον του στο Μακάρειο o Aπόλλων, επικράτησε σχετικά εύκολα με 2-0 του Ολυμπιακού, πανηγύρισε δεύτερη συνεχόμενη για πρώτη φορά μέσα στο 2021 (και πρώτη μετά τις 20 Δεκεμβρίου 2020) και δικαιούται να ονειρεύεται.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη παρέμεινε στο -4 από την πρωτοπόρο Ομόνοια και πλέον όλοι αντιλαμβάνονται τη σημασία του ντέρμπι που ακολουθεί με το «τριφύλλι» στο Τσίρειο για την 5η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Εφόσον οι γαλάζιοι της Λεμεσού πετύχουν την πρώτη τους φετινή νίκη επί των πρασίνων θα τους πλησιάσουν στον ένα βαθμό και θα ελπίζουν βάσιμα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Θεωρητικά ο Απόλλων έβγαλε το δυσκολότερο πρόγραμμα από τους μονομάχους του τίτλου, αφού έπαιξε εκτός έδρας με Ανόρθωση, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Στις εναπομείνασες έξι αγωνιστικές μόλις μία φορά θα βγει εκτός Λεμεσού, την τελευταία αγωνιστική για να παίξει με την Ομόνοια στο ΓΣΠ.

Ακολουθούν πέντε παιχνίδια στο Τσίρειο και εάν ο Απόλλων πάρει το απόλυτο των 15 βαθμών στη χειρότερη περίπτωση θα πάει για τελικό πρωταθλήματος με την Ομόνοια στη Λευκωσία. Στο Κολόσσι πιστεύουν στην κατάκτηση του τίτλου από την στιγμή που η τύχη της ομάδας κρίνεται από τα δικά της αποτελέσματα. Από την στιγμή που εάν κερδίσει όλα τα παιχνίδια θα στεφθεί πρωταθλητής κρατάει και το μαχαίρι και το καρπούζι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ