aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Στη σκακιέρα του Πετράκη

Απόλλων: Στη σκακιέρα του Πετράκη

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Γιάννης Πετράκης αξιολόγησε την κατάσταση των ποδοσφαιριστών και με βάση τις δοκιμές, δεν αναμένονται σημαντικές διαφοροποιήσεις στο σημερινό αρχικό σχήμα του Απόλλωνα κόντρα στην ΑΕΚ, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι.

Ο Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς θα διατηρήσει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα είναι πολύ πιθανό να δούμε εκ νέου την ίδια τετράδα, αποτελούμενη από τους Έκτορ Γιούστε, Βαλεντίν Ρομπέρζ (στόπερ), Ζοάο Πέδρο, Γιώργο Μαλεκκίδη (άκρα).

Στη μεσαία γραμμή το προβάδισμα έχουν οι Χάμπος Κυριάκου και Σάσα Μάρκοβιτς, χωρίς να θεωρηθεί έκπληξη εάν ο Τζιόρτζε Ντένιτς πάρει φανέλα βασικού. Υπενθυμίζουμε, έπαιξε ως αλλαγή στο ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Οι πρώτοι σκόρερ του Απόλλωνα, Ιωάννης Πίττας και Νικολά Ντιγκινί, θα είναι στη γραμμή κρούσης και στις άλλες θέσεις θα δούμε δύο εκ των Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Μπακαλί Νταμπό, Γιάννη Γιαννιώτα και Γκιόργκι Παπουνασβίλι.

Εκτός επιλογών είναι ο Ντόναλντ Γκεριέρ, ο οποίος είχε αποβληθεί στο ματς με την Ανόρθωση, όπως και οι Σατσέτι, Βασιλείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ