aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Σταθερή αξία ο Μπένσοπ στο σκοράρισμα!

Απόλλων: Σταθερή αξία ο Μπένσοπ στο σκοράρισμα!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα στα μέσα της περσινής σεζόν Ο Τσάρλισον Μπένσοπ, δείχνοντας στο μικρό διάστημα που αγωνίστηκε αφού το πρωτάθλημα διακόπηκε λόγω κορωνοϊού, πως έχει το γκολ. Αυτό που είναι η δουλειά του κάθε καλού επιθετικού.

Το καλοκαίρι, μετά από συζητήσεις και αφού το εκφράστηκε η επιθυμία από διοικούντες και τεχνική ηγεσία να συνεχίσει στον Απόλλωνα, αποδέχθηκε τελικά την πρόταση για μείωση απολαβών όπως έγινε με όλους τους παίκτες. Γι’ αυτό και ο Μπένσοπ είναι εδώ και συνεχίζει να σκοράρει και να βοηθά τους γαλάζιους να βαδίζουν από επιτυχία σε επιτυχία.

Στο πρόσφατο παιχνίδι απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, ο 31χρονος στράικερ πέτυχε το τέταρτο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα, σε μόλις έξι αγώνες. Δείγμα της ικανότητάς του να «ματώνει» τα αντίπαλα δίκτυα. Μαζί με τον Νττιγκινί, που έχει πετύχει πέντε γκολ, είναι οι δύο πρώτοι σκόρερ της ομάδας του Αυγουστή.

Ο Μπένσοπ… μυρίζεται το γκολ και παρουσιάζεται αποφασισμένος να δώσει και συνέχεια. Ο Αυγουστή τον εμπιστεύεται και αυτός προσπαθεί σε κάθε παιχνίδι να τον δικαιώνει. Μέχρι στιγμής ο επιθετικός από του Κουρασάο είδε δίκτυα απέναντι στους Ερμή, Ανόρθωση, Εθνικό και Νέα Σαλαμίνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ