aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Στα υπόψη (και) ο Κιντέρος

Απόλλων: Στα υπόψη (και) ο Κιντέρος

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Η ώρα των αποκαλύψεων πλησιάζει αφού, όπως όλα δείχνουν, ο Νίκος Κίρζης ίσως μέσα στο επόμενο 48ωρο να καλέσει συνέντευξη Τύπου για να ανακοινώσει τις αποφάσεις που έχει πάρει για το μέλλον του Απόλλωνα. Η συνέντευξη θα γίνει είτε την Πέμπτη είτε την Παρασκευή και οι πληροφορίες θέλουν τον πρόεδρο της εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο Λτδ να έχει καταρτίσει ένα πλάνο πάνω στο οποίο θα κινηθεί για να δουλέψει τη νέα σεζόν.

Ο αθλητικός διευθυντής ή ο τεχνικός διευθυντής είναι μια θέση που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα δημιουργηθεί στον Απόλλωνα. Το καίριο αυτό πόστο είναι φυσιολογικό να θέλει ο Νίκος Κίρζης να το συμπληρώσει με έναν πρώην ποδοσφαιριστή, όπως είχε κάνει και στο παρελθόν. Σημαντικό κριτήριο για τη θέση αυτή είναι να τον ξέρει ο κόσμος του Απόλλωνα και να έχει καλή σχέση με τους οπαδούς του. Παράλληλα να υπάρχει σεβασμός στο πρόσωπο αυτό.

Στο παρελθόν ο Νίκος Κίρζης είχε εμπιστευτεί τον Ντάνιελ Κιντέρος (δεξιά στη φωτό) για τη θέση του γενικού αρχηγού. Με αυτά τα δεδομένα δεν θα ήταν παράξενο αν βλέπαμε τον Αργεντινό αμυντικό μέσο (έπαιξε στους κυανόλευκους από τον Δεκέμβριο του 2008 μέχρι το καλοκαίρι του 2011). Το όνομά του ακούγεται ήδη στη Λεμεσό, χωρίς να είναι βέβαιο. Ή κάποιον άλλο πρώην ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα που είχε καλή σχέση με τον Νίκο Κίρζη να αναλαμβάνει τα σημαντικό αυτό πόστο στη νέα τάξη πραγμάτων στον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ