aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Στα κυανόλευκα (και) με «ψαλίδι» περίπου €80.000

Απόλλων: Στα κυανόλευκα (και) με «ψαλίδι» περίπου €80.000

Κλείνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θετικά για τον Απόλλωνα η περίπτωση απόκτησης του Μπαγκαλί Νταμπό ο οποίος υπέγραψε προσύμφωνο συνεργασίας για 1+1 χρόνο και σύμφωνα με ΜΜΕ στο Αζερμπαϊτζάν ο Σενεγαλέζος επιθετικός με γαλλική υπηκοότητα θα αμείβεται με 15.000 μηνιαίως, δηλαδή 150.000 ευρώ τον χρόνο. 

Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «sportline.az», ο 31χρονο ποδοσφαιριστές δέχθηκε «ψαλίδι» στις απολαβές του, με δεδομένο ότι έπαιρνε κάτι λιγότερο από 23.000 ευρώ στη Νέφτσι, δηλαδή περίπου 230.000 ευρώ. Με απλά μαθηματικά, ο Νταμπό δέχθηκε «ψαλίδι» περίπου 80.000 ευρώ για να έρθει στην Κύπρο και τον Απόλλωνα.

Το συμβόλαιο του με την ομάδα από το Μπακού ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουνίου και γίνεται μεγάλος λόγος για το αν θα αγωνιστεί στα εναπομείνατα ματς των Αζέρων. «Το συμβόλαιο του Νταμπό λήγει στις 30 Ιουνίου. Υπάρχει ακόμη χρόνος για να ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του. Η διοίκηση του συλλόγου συναντήθηκε μαζί του για να αποφασιστεί για το αν θα παίξει στα παιχνίδια που απομένουν. Θα πάρει την απόφαση του μέσα στις επόμενες μέρες», ανέφερε άνθρωπος του συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ