aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Σκέψεις για εγγραφή του Xεσέ Γκονσάλες, απαιτείται διαγραφή ξένου

Απόλλων: Σκέψεις για εγγραφή του Xεσέ Γκονσάλες, απαιτείται διαγραφή ξένου

Σε σκέψεις βάζει στον Απόλλωνα ο τραυματισμός του Δημήτρη Δημητρίου. Όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Λεμεσού ο Κύπριος διεθνής τερματοφύλακας υπέστη ρήξη ορθού μηριαίου και θα μείνει εκτός δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο τραυματισμός του Δημητρίου στον αγώνα της Κύπρου με την Κροατία αφήνει τους γαλάζιους με μόνο δύο διαθέσιμους τερματοφύλακες. Τους Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς και Μιχάλη Παπαστυλιανού. Στο Κολόσσι βρίσκεται από τον Φεβρουάριο ο Αμερικανός τερματοφύλακας Χεσέ Γκονσάλες. Όπως είχε ανακοινώσει η ομάδα της Λεμεσού ο 25χρονος πορτιέρε θα περνούσε υπό αξιολόγηση και εφόσον έπειθε για την αξία του θα εντασσόταν στο ρόστερ την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στο Κολόσσι εξετάζουν το κατά πόσο είναι εφικτό να εγγράψουν στο δυναμικό τους τον Αμερικανό τερματοφύλακα στη βάση του κανονισμού αντικατάστασης τερματοφύλακα, εφόσον φυσικά προκύψει ανάγκη στη συνέχεια της σεζόν. Πάντως, για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να διαγραφεί κάποιος ξένος ποδοσφαιριστής από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό. Ο Γκονσάλες αγωνιζόταν στην Ντάλας και η τελευταία του εμφάνιση καταγράφηκε στις 7 Μαρτίου 2020.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ